Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Избор на монитор
Автор: lord_kik   
Дата:   06-11-15 20:59

Здравейте, имам нужда от съвет или някой мнение за монитор. Може ли да ми препоръчате някой.Нямам претенции за марка, ще го ползвам чисто любителски малко снимки, малко нет, малко видео от екшън камера и може би филми, но по рядко също и игри ,но не от най-новите някоя непретенциозна (несъм геймър). За предпочитание е 24 инча резолюция 2560 ако бюджета нестига ще се задоволя с 1080p.За момента само съм се спрял на Dell p2416d ,но немога да намеря подробна информация и ревюта, ако някой може да каже нещо(вид ips, потребителски мнения) за този монитор ще съм благодарен. Забравих да кажа бюджета ми е 500-600лв.Гледам и Ейзо но за тази цена незнам какво ще ми предложи дали само защото е Ейзо или може би нещо повече. Моля да споделите мнения и предложения за нещо друго. Благодаря предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на монитор
Автор: plamen29   
Дата:   06-11-15 21:08

Преди десетина дни си взех този модел "HP Z24i" и съм доволен

http://shop.itema-pg.com/product/2014/hp-z24i.html

Автор: Pavlov   
Дата:   06-11-15 21:21

Аз също ползвам HP Z24i вече почти две години, и съм много доволен.
Само дето видях, че оттогава цената на нов такъв се е вдигнала със 100 лв [smilie10] , и излиза от бюджета ...

Автор: tuizzl   
Дата:   06-11-15 21:30

HP-то което е предложил "plamen29" е перфектно. :)))

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »