Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Препоръка за покупка на карта памет?
Автор: djfroggy   
Дата:   31-10-15 00:47

Здравейте,
имам фотоапарат А7Р. Той изисква големи и бързи карти. Може ли да се вярва на амазон.де, че продават оригинални карти? Цените им са доста приемливи.Защото три пъти купувам от форума карта и трите пъти се оказва фалшива- два пъти Сандиск и веднъж Лексар.

Отговори на това съобщение
 Re: Препоръка за покупка на карта памет?
Автор: fast_eyebrow   
Дата:   31-10-15 01:20

http://magazin.photosynthesis.bg/offer/250887014007.html

Такава си взех, Симо ми я препоръча. Нямам ядове с нея, струва петдесетина лева

Автор: icovalchev   
Дата:   31-10-15 01:28

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: compur   
Дата:   31-10-15 09:10

ицо ще да е намерил некоя местна марка... но преди балотажа не прави реклама [smile]

Автор: PhotoBo   
Дата:   31-10-15 10:39

В такъв случай бих казал мястото или марката за която иде реч, не би било реклама, а взаимопомощ и то за други потребители. Е като изключим думите за конкуренцията, че така наистина би изглеждало като целенасочена антиреклама [smilie3]
Ааа и няма смисъл да съдим човека от къде и как бил пазарувал, парите са си негови и той си знае как ги е изкарал, ами ако е теглил кредит или продал бъбрек? Това, че си е купил скъпа и хубава камера въобще не е критерии по който да съдим, в днешно време всеки гледа да си спести някой лев и всеки може да пазарува от където си поиска, както и да прецени кое му е изгодно и кое не...е с някой изключения, както се вижда. И така, някой по темата?

Автор: djfroggy   
Дата:   31-10-15 11:23

Камерата успях да я намеря изгодно втора употреба. Обективите ми не са лоши, но са купувани в разстояние на две години един по един. Не виждам смисъл да се плати за карта 250 лева, при положение, че струва 79 долара в представителен магазин на Сандиск.
Колкото до хората които ми продадоха фалшивите карти, пишейки "картата е употребявана няколко пъти и е оригинална" или "изпратиха ми две от САЩ а аз искам една" по-скоро говори, че те са некоректни, а не,че аз съм балък, купувайки от форума и стискайки пари.

За сега се насочвам към картите на Самсунг Про 64гб или 128гб, че засега няма ментета.
Още мнения? Някой добър магазин? В Плесио вече продават основно микро карти вече, а аз им вярвам.

Автор: DX   
Дата:   31-10-15 11:26

Според мен не е лошо да съобщиш имената/никовете на некоректните търговци, пък нека да не са знаели [smilie3]

Автор: realnoncho   
Дата:   31-10-15 11:46

Samsung 64GB PRO от магазин в който пазарувам и са ми сменяли гаранционно карта памет с проблем.

Автор: lamerko   
Дата:   31-10-15 14:54

Всички по-известни карти имат ментета. Просто си купи карта от място, където би могъл реално да задействаш гаранция. И още нещо - не купувай микроСД с преходници.

Автор: kiten   
Дата:   31-10-15 16:09

При микро сд се износва преходника и винаги може да се смени с нов , а на СД карта като се износят контактите и трябва да се бракува.

Автор: bam-bam   
Дата:   31-10-15 16:38

Не се ли губи скоростта с преходник ?

Публикацията е редактирана (31-10-15 16:38)

Автор: hrup   
Дата:   31-10-15 16:39

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Албум преди 6 часа
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: