Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фотографски приложения за Windous phone
Автор: jingov   
Дата:   29-10-15 10:24

Имаше тема за такива при телефони с андроид , но ми е интересно какви алтернативи има за уиндоус фон . Какво ползвате и кои са по интересните алтернативи.
старата тема/андроид/-не ми се получи с линка

Отговори на това съобщение
 Re: Фотографски приложения за Windous phone
Автор: domidi   
Дата:   29-10-15 10:32

Мисля ,че Snapseed я има и за Windows.Аз я ползвам на Андроид и дозина други но тая ми е топ.

Публикацията е редактирана (29-10-15 10:33)

Автор: A4o90   
Дата:   29-10-15 10:38

Поне аз не съм видял Snapseed, от тези които съм пробвал One Shot и Photoshop Express вършат някаква работа, както и донякъде Lumia creative studio [smile]

Автор: chrisnoch   
Дата:   29-10-15 13:36

Вие сте мазохисти! [smilie5]
Аз никога не бих се зверил в това малко екранче, за да правя някаква "фотообработка"!

Автор: A4o90   
Дата:   29-10-15 17:25

Принципно съм съгласен, но доста хора си снимат с телефоните и после обработват, и не само [smile]
Последните ми снимки си ги прехвърлих от ОМД-то на телефона по wi-fi и после ги минах с Photoshop express набързо, просто защото нямах компютър със себе си (но пък и телефона ми е с размер на малък таблет, та..[beer] )

Автор: asahi   
Дата:   29-10-15 21:53

Свали съм Lumia Panorama, Lumia Creative Studio, Pencil Sketch, Photo Editor, BLACK, Photosynth и ги ползвам чат-пат. Добре е да се знае, че не всеки Апп за WP работи добре на всеки WP апарат.

Автор: jingov   
Дата:   29-10-15 22:40

Някои от приложенията ги няма за уин , всъщност само ефимериса ми е най ценна, но не се предвижда за уин.
Не съм казвал, че ще обработвам, а и на 5.7 инч се вижда добре /640хл/ по скоро за техническите приложения като фототулс/PHOPROPHO/ Старчарт Стелариума, явно тях ще си ги купувам пак.

Автор: Panzer_I   
Дата:   29-10-15 22:59

На Лумията си ползвам ProShot ( купих я от промоцията на Теленор), Photoroom (има функцията lens corection) и Camera360 Sight.

Автор: AlexValtchev   
Дата:   30-10-15 17:15

"уиндоус фон" според мен е супер тъпо написано, и е мега/улстра/гига грешно и дразнещо. Както и бяха написали за новите автобуси в Стара Загора че са за "Тест драйф/в" Мислиш ли че баба ти или леля ти знаят какво значат тези американски думи написани с български букви. Пише се "Windows Phone" или Телефон на Microsoft.

Да не говорим за билбордовете на магистрала Тракия "Смарт ли си ".... WTF??? Някой неща просто нямат нормален логичен превод. Защо не преведеш на английски език "Бил съм се бил напил, та съм се бил сбил..."

Автор: GenaDP   
Дата:   30-10-15 18:27

Упорито се говори, че под новия Win 10 ще вървят Аndroid приложения. Тъй че мазохистите няма защо да търсят алтернативи, просто трябва да се изчака още малко...

Автор: J0R0   
Дата:   30-10-15 19:49

Ползвам Lomogram и Photo editor.
Първата има разни ефектни филтри, light leaks, винетиране, имитация на крос процеси, текстури.
Преоразмерява обаче в два три стандартни размера.
Във втората можеш да преоразмеряваш и кропиш както си искаш.
Има настройки за sharpen, blur, brightnes, contrast, hue and saturation, както и рамки. Също ефектни филтри.
Не виждам какво повече е необходимо за телефон.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »