Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Локация за снимки в София на ансамбъл народни песни
Автор: Svesmile   
Дата:   24-10-15 20:12

Здравейте,

Търся външна локация в София за снимки на група 20-на човека, като идеята ми е да има за бекграунд хубава природа (явно в парк или голям двор)и в близост също да има и нещо старинно и типично българско - идеално би било стари възрожденски къщи (каквито в София няма), манастир/църква, друга подобна сграда. Спешно възникна поръчката и няма време за организация и пътуване извън София.

Мислех за двореца Врана - но там гледам са заградени тревните площи с колчета и въжета - ще ми позволят ли да разположа 20-на човека на тревна площ? Ще си платим цената за сесията, посочена в сайта им.

В двора на Боянската църква има ли площ за групова снимка на толкова хора?

Благодаря за всякакви идеи.

Отговори на това съобщение
 Re: Локация за снимки в София на ансамбъл народни песни
Автор: quazimodo   
Дата:   24-10-15 21:28

Дървенишкия манастир, но не знам дали ще позволят снимки.

Автор: e-mil   
Дата:   24-10-15 22:16

Бе то има възрожденска къща, хем е близо до центъра, ама е кръчма с колчета на тротоара. После ще падне бая ретуш.

За манастири Княжевския май става, а Драгалевският е по-голям. Но и в двата не съм ходил отдавна и не знам сега как изглеждат.

Дата:   24-10-15 22:27

Добра идея за Дървенишкия, но и аз мисля, че няма да позволят.
От там се сетих за Германския? Има голям двор за цялата група, а наблизо има поляни.

Княжевския не съм го посещавала, идея нямам и аз дали ще ми свърши работа?...По снимките в нета нищо не разбирам. Освен да го посетя.
Благодаря за включването!

Дата:   25-10-15 08:18

Като ще обикаляш нищо не ти пречи да почнеш от дървенишкия. Пробвай с обещание за дарение, но гледай и да го спазиш после.

Дата:   25-10-15 09:16

Благодаря, ще проверя! [smile]

Дата:   26-10-15 08:47

Svesmile , би ли споделила после къде са били най-отзивчиви, моля[smile].

Публикацията е редактирана (26-10-15 08:48)

Автор: compur   
Дата:   26-10-15 10:23

аз бих опитал и на Редута - има парк, в близост до църквата. също така не е лошо да се види и как е в градинката на Военна академия - затворено, има беседка, дървета полянки, стени [beer] [beer] [beer]

Дата:   26-10-15 19:34

Привет. :)

Германският манастир щеше да е перфектната локация, ако не бяха ме отрязали. [smilie18] Бил под
чужда юрисдикция и се притесняват, че снимките ще се разпространяват извън България. Твърд отказ.

В Драгалевския са супер отзивчиви и любезни. Съгласиха се още в същия ден, когато ги попитах, обадиха ми се по телефона да ми потвърдят. [smitten]

Ходих и до Западен парк - намерих големи обширни поляни, подходящи за снимки.

На Редута знам парка и църквата, благодаря за идеята.[smile]

На Военния парк е хубаво, но малко усойно, ако е облачно и такава голяма група май трудно ще събера - освен долу в езерото и на стълбите. [smile]

Автор: asahi   
Дата:   26-10-15 19:46

Затова в кинопродукциите има организатор - да осигури локациите, достъпа, транспорта, кетъринга и всичко, което каже режисьора и одобри продуцента. Наеми професионалист и го включи в бюджета.

Автор: camelasign   
Дата:   27-10-15 19:57

От Владая по пътеките към Витоша има мостчета над реката и там около тях може да се подредят. Има и къщи подходящи. Но най-добре е да отидеш предварително и да огледаш

Автор: asenvelikov   
Дата:   29-10-15 20:57

По пътя за Златните мостове има едно място за почивка малко преди отбивката за Копитото. Има езера, поляни и брези. Лично на мен ми харесва за фолклорните снимания.

Дата:   01-11-15 18:23

Благодаря ви, хора. :)
Ще се възползвам от съветите за локации за Витоша...
Трябват ми големи пространства, че като затворя блендата на 8-10 и повече, всяка пръчка, клонка и камъче хубаво "лъсват" в целия си детайл, а хората са с богати носии и не ми трябва много разсейващи елементи наоколо.
Изисках и следващия път да помислят за организатор, бус, кетъринг и прочие. Дано има следващ път, де. [smilie3]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »