Автор: kireto_a
Дата: 27-10-15 12:34
@bombata151 мак ос си е лицензиран, от офиса ползвам аутлук, но и той е лицензиран в службата, аз и там го ползвам, имам и мсдн абонамент за студиото и виндовс ако потрябва. фотошопа си го плащам всеки месец барабар с лайтрума - 20 кинта. музиката, която харесвам си я купувам или ходя да я гледам на живо. има и спотифай за 10 лева на месец, ако някой е чак такъв музикален маниак, аз обичам тишината. имам 2 деца, филми не гледам от тогава, намирам си по-интересни неща да правя, а в момента има по 2 филма на година дето си струват гледане така или иначе. в итунс наема е 5-6 лева. свалям книги от читанката, но голяма част от тях ги имам на хартия, просто ми е по-удобно да ги чета на киндъла, а и голяма част от книгите са в публичният домейн така или иначе - мен комерсиалните еднодневки не ме интересуват.
но освен аутлучеца, всичко изброено горе е за кеф и все пак си плащам, където трябва. човека с д810 надали го ползва фотошопа за кеф само и колкот и да си добър с камерата, снимки с и без фотошоп изкарват различни пари.
зеноне, не знам аз проблем с лайрума от как е на цц немам. изскача един балон от време на време и казва искаш ли да се ъпдейтна и тва е. само 6.2 като излезе, имаше некакви кривини, но те съвпаднаха и с ъпдейта на ел капитан, два клика: деинстал - инстал и се оправи почти. след седмица дойде още един ъпдейт и заспа, в момента лети. само не разбрах защо насраха импорт екрана, ама се свиква. а и като си платиш, имаш и съпорт, хубав, смотан се е нещо и вероятността нещото да работи е доста по-голяма. от замунадата освен някой троянец, надали дурго ще спечелиш.
|
|