Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Camera raw 8,6
Автор: djigata   
Дата:   23-10-15 23:56

Зравейте колеги,ползвам adobe cs6, смених апарата и сега не отваря NEF файловете в camera raw, иска ми 8,6 версията която се поддържа от cs6. Проблема е, че не успявам да го инсталирам, правя уж всичко стъпка по стъпка, но явно някъде бъркам [smilie22] . 8,6 версията гледам, че е заедно с DNG конвертор, да не би да има нещо по - различно при инсталирането. Моля по - знаещите, дайте съвет как да оправя работата. Апарата е D810.

Отговори на това съобщение
 Re: Camera raw 8,6
Автор: lamerko   
Дата:   24-10-15 02:51

Просто си ъпдейтни адобито и ще получиш 9.2 през ъпдейт центъра.

Автор: imitev   
Дата:   24-10-15 08:22

CameraRAW 9.1.1 за Photoshop CS6 за Windows

Разархивираш в някоя папка, след което я отваряш и стартираш AdobePatchInstaller.

И хвърляш боб всичко да мине добре...

Автор: kireto_a   
Дата:   24-10-15 08:36

www.adobe.com - цената на 4 кутии цигари на месец.

митев, сега е момента да си изтриеш поста.

Дата:   24-10-15 08:39

Не схванах?

Това е ъпдейт за Camera RAW от сайта на Adobe...

Публикацията е редактирана (24-10-15 08:40)

Дата:   24-10-15 08:56

ами добре :) дано и това дето ще ъпдейтне да е регистрирано

Дата:   24-10-15 09:16

По-добре чети конско на него...

Автор: DJIGATA   
Дата:   24-10-15 09:28

Благодаря колеги, ще опитам както писахте [beer] . Kire и за платен вариант съм мислил, но за момента ще избера алтернативата...то и без това с времето тази възможност ще изчезне което сигурно е и по - правилно.

Автор: e-mil   
Дата:   24-10-15 10:36

Автор: kireto_a
Дата: 24-10-15 08:56
"ами добре :) дано и това дето ще ъпдейтне да е регистрирано"

Не само Adobe дава директни линкове, но дори разрешава на партньорите си да го правят.
Creative Cloud 2015 Downloads: Adobe CC 2015 Direct Links

Плюс ъпдейти (има Camera Raw 9.2):
- All Creative Cloud 2015 Updates: Mac OS
- All Creative Cloud 2015 Updates: Windows

След като Adobe не се притеснява за нерегистрираните копия, не виждам защо imitev трябва да го прави.

Автор: compur   
Дата:   24-10-15 11:10

e-mil е право, но "These CC trials are fully functional for 30 (or possibly 60!) free calendar days." за един месец само... [smilie3]

Автор: fly-free   
Дата:   24-10-15 13:02

Когато го напранвят на по нормална цена повече хора ще могат да си го позволят и ще им скочи оборота.Някак си не върви в уса да е по евтино от България.

Автор: niweq   
Дата:   24-10-15 13:56

Автор: kireto_a
Дата: 24-10-15 08:56
"ами добре :) дано и това дето ще ъпдейтне да е регистрирано"

абе кире, ти с бил голяма работа бе...... на мястото на точките споменавам едни твои роднини с добро [smilie18]

Автор: e-mil   
Дата:   24-10-15 15:21

Автор: compur
Дата: 24-10-15 11:10
"... но "These CC trials are fully functional for 30 (or possibly 60!) free calendar days." за един месец само..."

Разговаряме за ъпдейт, а не за инсталиране на програмата.

Дата:   24-10-15 16:34

ако му беше легално, щеше да се инсталира с "check for updates", е толко е просто. струва ми се и леко нередно на му се помага - "- абе гепих една снимка от фф-то за моя сайт, ама некакъв се разсмърдя, ко да правя? - ама зарежи я тая и си земи друга пак от там, може и да мине тоя път". каква е разликата?

20 лева на месец са много при положение, че човека си купил камера за 5 хиляди и най-вероятно с нея, ще иска сума пари после от клетите си клиенти?

Дата:   24-10-15 19:01

Моят шоп си се ъпдейтва...

Ако на адоуб им дремеше за пазара в БГ щяха да си локализират софтуера на български...

Публикацията е редактирана (24-10-15 19:02)

Дата:   24-10-15 19:24

през далечната 1998 година имаше и такваз идея - продуктите на български, но... нещо не се реализира. едва ли някой щеше да си я купи! [smile]

"и по левче да е фотошопу, я па че го краднем!" - народна мъдрост. [beer] [beer] [beer]

Автор: bombata151   
Дата:   25-10-15 13:26

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   25-10-15 19:24

безплатни алтернативи на Офис пакета ма микрософта, дал Бог - колкото искаш... пък и ако човек е студент - всичко е на 10 % от стойността си - 90 лв. УИН (ако е 10-ка е безплатна) и 160 лв. офис! [smilie3]

Автор: bombata151   
Дата:   27-10-15 08:48

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   27-10-15 09:15

на линукс как точно подкарваш ФотоШоп

имам си двама студента в къщи и като ги попитах "какво са 160 лв" ми отговориха... горе-долу една седмица бачкане!

гореупоменатите цени са от официалния сайт на МС за българия... и "ако човек иска нещо - намира начин, ако не иска - намира оправдание"

и една стара поговорка от ФотоШоп-ско: и един лев да е софтуеру, я па че го краднем! [smilie5]

а след това: ох-та-леле това или онова не работи!

за голямо съжаление, от въпросните места за пиратстване, никой не може "да си дръпне" един 5DMkIII и 24-70 последна версия...[smilie6]

Публикацията е редактирана (27-10-15 09:19)

Автор: ZENON   
Дата:   27-10-15 11:01

Дали нещо е пиратско или не, не е гаранция че ще работи или не.
Представа нямам защо се смесват тия неща.
Още повече, че темата е за съвсем друго.
Ако някой се има за адвокат по Закона за авторското право... не мисля, че тук е мястото да го афишира. Има си съд и т.н., ако толкова му е зор.

Дата:   27-10-15 12:34

@bombata151 мак ос си е лицензиран, от офиса ползвам аутлук, но и той е лицензиран в службата, аз и там го ползвам, имам и мсдн абонамент за студиото и виндовс ако потрябва. фотошопа си го плащам всеки месец барабар с лайтрума - 20 кинта. музиката, която харесвам си я купувам или ходя да я гледам на живо. има и спотифай за 10 лева на месец, ако някой е чак такъв музикален маниак, аз обичам тишината. имам 2 деца, филми не гледам от тогава, намирам си по-интересни неща да правя, а в момента има по 2 филма на година дето си струват гледане така или иначе. в итунс наема е 5-6 лева. свалям книги от читанката, но голяма част от тях ги имам на хартия, просто ми е по-удобно да ги чета на киндъла, а и голяма част от книгите са в публичният домейн така или иначе - мен комерсиалните еднодневки не ме интересуват.

но освен аутлучеца, всичко изброено горе е за кеф и все пак си плащам, където трябва. човека с д810 надали го ползва фотошопа за кеф само и колкот и да си добър с камерата, снимки с и без фотошоп изкарват различни пари.

зеноне, не знам аз проблем с лайрума от как е на цц немам. изскача един балон от време на време и казва искаш ли да се ъпдейтна и тва е. само 6.2 като излезе, имаше некакви кривини, но те съвпаднаха и с ъпдейта на ел капитан, два клика: деинстал - инстал и се оправи почти. след седмица дойде още един ъпдейт и заспа, в момента лети. само не разбрах защо насраха импорт екрана, ама се свиква. а и като си платиш, имаш и съпорт, хубав, смотан се е нещо и вероятността нещото да работи е доста по-голяма. от замунадата освен някой троянец, надали дурго ще спечелиш.

Дата:   27-10-15 13:04

Разбрахме.

Само не разбрахме дали човека си оправи проблема?

Автор: ZENON   
Дата:   27-10-15 13:12

off/
kireto_a,
аз нямам и никога не съм имал проблеми с нито един софтуер който ползвам. Сигурно съм късметлия, а сигурно друго нещо.

Между другото "Нека, който е безгрешен, пръв да хвърли камъка".
Не вижадм основания да съдиш хората.

Автор: serjy   
Дата:   27-10-15 13:26

според мен, ако е за лично ползване и не се изкарват пари от даден софт, а работата е замо за кеф, няма нищо лошо човек да ползва нещо безплатно. примерно, в последно време си ползвам само снапсиид от таблета, 100 пъти го предпочитам пред другите обработващи програми. от рав си обръщам с фирмения конвертор, дето пак е безплатен. [beer]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »