Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Некачествен ГРИП
Автор: Божидар58   
Дата:   20-09-15 14:02

Имам Никон D300S и D300. И на двата съм сложил Грип, китайски от тези по около 50лв. Преди известно време на D300S при едно снимане на кръщене му залепна огледалото. Успях да го оправя, но след това залепна още няколко пъти А апаратът е само на 20 000 сработвания. Даже се обаждах на сервиза и ми казака цената на съответния ремонт. Едва днес установих, че всичко идва от китайския ГРИП. Днес пак се случи, но с другия апарат на който бях поставил този ГРИП, в който се съмнявах . Махнах грипа и всичко се оправи. Пиша това, защото може и друг колега да пати от същото нещо....

Отговори на това съобщение
 Re: Некачествен ГРИП
Автор: kvakioh   
Дата:   20-09-15 14:45

Интересна информация, полезна. [beer]

Автор: Argo   
Дата:   20-09-15 14:59

за 50лв може да очакваш и неочакваното..

Автор: compur   
Дата:   20-09-15 15:26

пък на мен ми обясняваха, преди време, че моя оригинален грип не се различавал по нищо от китайчетата [smilie3]

Публикацията е редактирана (20-09-15 17:13)

Автор: GOSPODIN   
Дата:   20-09-15 17:19

Проблема с неоригиналните грипове е, че не са много добре направени контактите и фиксацията към тялото и се получават прекъсвания на тока към апарата. Само с едно почукване болката обикновено отминава. [smile]

Автор: qavkata   
Дата:   21-09-15 12:27

на мен същото ми се е случвало с китайска батерия. от тогава само с оригинални или марки които държат на качеството.

Автор: HepBeH_XaMcTep   
Дата:   21-09-15 13:01

И при моя д300 се е случвало - като цяло се лекува с почистване на контактите; п.с. това обаче се случи с НИКОНСКИ грип. Не винаги "китайчето" е виновно :P

Автор: idivanov   
Дата:   21-09-15 19:42

Китайски грипове сигурно има различни. Въпросният каква марка е?[smilie11]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »