Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Toshiba Flash Air ?
Автор: htckaloqn   
Дата:   24-08-15 17:34

Здравейте, чудя се дали да закупя wifi картата на Toshiba, но първо бих искал да се посъветвам с вас колеги. Някой ползвал ли така карта и наистина върши ли работа ?

Става дума за ето тази карта : http://brosbg.com/60/karti-pamet/8875/TOSHIBA-Flash-Air-8GB-Wi-Fi

Цената от 29лв. е доста примамлива [smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: Toshiba Flash Air ?
Автор: vladx   
Дата:   24-08-15 17:44

Аз съм пробвал от любопитство, но не съм си купувал.
С тази карта, можеш само да си прехвърляш снимките (JPG) на смарт устройство. Ако искаш да виждаш лайв вюто от апатара на смарт устройството, няма да стане. Другото, което мисля че не работи с лаптоп и десктоп машини! Но за това не съм пробвал.
Обхвата ма работа, не е голям. Трябва двете "комуникиращи" си устройства да са близо едно до друго. Скоростта на работа също не е особено бърза в сравнение с камера, която си има вграден Wi-Fi. Там вече и обхвата на работа е по-голям!
Тази карта е добра алтернатива за камери, които нямат вграден Wi-Fi модул в себе си!
Цената не е особено висока, така че взимай и си начешай крастата :)
Успех!

Публикацията е редактирана (24-08-15 17:49)

Дата:   24-08-15 17:59

Мерси за бързият отговор [beer]

Ще я поръчам и ще споделя впечатленията си [smilie5]

Автор: bborisov   
Дата:   24-08-15 19:25

Имам картата и според мен не си струва, скоростта на прехвърлянето е ниска + че събаря батерията на фотоапарата по-бързо. Ако искаш да гледаш снимките на смарт устройство си изтегли DSLR Controller , доста по-удобно е и има допълнителни функции.

Дата:   25-08-15 00:00

Какво разбираш под това че скоростта на прехвърляне е ниска ? коя карта си използвал w-01/02 или 03 , кой клас е била понеже те имат и 6ти и 10ти клас карти.

Разгледах DSLR Controller-а и ме трогна с функциите си (платената версия) реално можеш ли да контролираш всичките изброени неща ? нямам кабел usb към микрото на телефона иначе щях да тествам безплатната версия.

Дата:   25-08-15 14:05

Купих си кабелче и приложението и съм доста доволен за сега [cool]

Благодаря ти за съвета колега [beer] доста по евтино минах и останаха пари за по-бърза карта [smilie5]

Автор: bborisov   
Дата:   25-08-15 14:08

Радвам се, че съм бил полезен, а иначе платената версия я има по руските сайтове, као не ти се плаща...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »