Автор: boni
Дата: 28-05-15 11:33
И като се почне - защо тея 5 , а не други... Защо аз не съм в 5-те:) И накрая ще станат 105, ще се разбият на 25 групи и ще се избият
Аз лично нямам време да се занимавам с тежки форумни драми, графикът ми с ангажименти е препълнен месеци напред и извън БГ:) Пренасочил съм си дейността предимно към комерсиална фотография.
Ако има клуб , трябва да е за клубни дела и взаимопомощ, не за политически драми, разправии, избиване на комплекси и простотии.
Преди години големите фирми имаха офиси в БГ и някакви бюджети за конкурси, изложби и т.н. В момента нямат. Горе-долу след 2009-2010 всичко се промени. Едно време правехме нон стоп конкурси Лумикс, изложби и т.н. Кипеше дейност. Панасоник БГ го закриха отдавна, бюджети за БГ нямат никакви, не само за интернет. Не ги интересува особено пазара. Самсунг не само, че нямат бюджети ами и спряха официалния внос на апарати за БГ. Сони нямат почти никакъв годишен рекламен бюджет за тая сфера. Който работи в рекламния бизнес знае много добре в какво състояние е рекламниа пазар в БГ в момента. Да сте видели скоро реклама на фотоапарати по ТВ ? А преди ни заливаха. Зле е и рекламната фотография, внасят се готови реклами и се адаптират. Част от рекламните и модни фоторгафи взеха да стават сватбени:) А на времето се подиграваха на сватбената фотография.
Всичко се прави в момента на добра воля, приятелски начала, бартери и т.н. Много хора не знаят колко струва да се поддържа и развива една медия. Въпреки това в момента работим по много нови неща в сайта - визия, функционалности и т.н . Всички приходи сме решили да вкараме в обновяване, да видим какво ще стане накрая:)
|
|