Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Отново - откраднат апарат, G9
Автор: Ivo55   
Дата:   25-04-15 18:58

Знам, че е абсурдно да се намери, но да споделя - краднаха ми апарата, Канон G...
добре прибран, да не личи....[smilie8] Споделям това по-скоро като предупреждение - бъдете особено внимателни на ГАРИ!
В случая - на автогара Пазарджик.
За секунди могат да ти измъкнат нещо от раницата на гърба![smilie7]
Та сега накъде?
Към БАЗАРА!

Отговори на това съобщение
 Re: Отново - откраднат апарат, G9
Автор: Bumerang   
Дата:   25-04-15 19:14

Нямам доверие на нещо зад гърба ми.Особено ако не го виждам директно.Така ,че апарата и жена ти ,винаги да са ти пред очите:-)

Автор: InnerSelf   
Дата:   25-04-15 21:34

Дали може да обясниш как точно ти го измъкнаха от раницата? Питам, защото аз постоянно съм с раница на гърба, апарата не го държа там, но се притеснявам за другите си вещи. Кофти тръпка е. Дано не си загубил ценни снимки поне. Може пък с новия да ти провърви повече :)

Автор: dimidumi   
Дата:   26-04-15 13:52

Да, колега разкажи точната ситуация, как стана всичко. Много съжаляваме за загубата ти, може пък някой да помогне с каквото може.

Автор: Ivo55   
Дата:   26-04-15 14:12

Съвсем банална история- беше си отзад, в калъфчето, в първото отделение на раницата, затворен цип...мотане 15 минути, после автобуса и в Пловдив вече разбрах, че го няма - ципа - отворен!
Споделих това не за да се жалвам, а като предупреждение - най-добре е да е на ремък, през врата и под контрол!

Автор: PhotoBo   
Дата:   26-04-15 14:50

Има малки удобни чантички побиращи тяло + два обектива и аксесоари. Мятат се през рамо, а позицията на чантичката е винаги отпред или отстрани, така че да може да не се губи от поглед. Моята безогледалка винаги стои в такава + адаптер и някакъв обектив и макар да и идва голяма, то поне съм спокоен за подобен вид набези. Не забравяйте, че крадците са много ловки и изобретателни, винаги са готови да действат и следят всяко наше движение и разсеяност. Искам да използвам темата, макар да не е свързано със събитието, да предупредя още един път да не оставяте техниката си в колата, както и дори за малко без надзор и пряк видим контакт, дори и за минута! Бъдете подготвени, престъпниците винаги са!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »