Автор: Daniel_P
Дата: 20-02-15 21:00
Здравейте колеги, след 2 седмици ми предстой да снимам едно Благотворително събитие! Моя позната която е една от организаторките ме пита дали искам да им помогна, като отразя с снимки събитието. Та аз с удоволствие приех, но ме притеснява как ще се справя с част от събитието което ще е по тъмно. И за мое огромно учудване същността и кулминацията на събитието ще се състои в минаване по въглени от голяма група желаещи, наподобяващо нестинарството. Но интересното е че това ще се случи в Англия и се оказа че и те имат подобно нещо, аз лично бях страшно изненадан! Също така ще има и огнено шоу. Та моля ви за съвети свързани с доброто заснемане от такъв характер( огнено шоу и минаване по жар)събитие. Подходящи скорости, бленда,исо, светкавица(на ТТЛ или на М и ако е на М подходяща сила)?? Аз съм снимал веднъж нестинарско шоу в едно заведение и си спомням, че тънкостта да постигна добра снимка в която да се запечата ясно изображение, емоцията и същността жива, в случая много важно бе въглените също да излезнат нажежени на снимката! Та доста си играх с светкавицата, скоростта и блендата! Техниката с която мисля да снимам е Никон Д7000,обектива ще е 17-50 2.8 Тамрон и светкавица СБ 910 на Никон. Надявам се да ми помогнете с някакви добри съвети, прилагам отдолу и клип от събитието предни години :)
Благодаря
[https://www.youtube.com/watch?v=Qy4ybCj1iMg] тук
|
|