Автор: Pavlov
Дата: 02-01-15 16:40
Автор: Frenchev
Дата: 02-01-15 16:08
Сега въпроса е дали да остана на 7 от която съм доволен или да мина на 8.1 за която не знам нищо. За това и пуснах тази тема, защото съм сигурен, че има много хора тук минали от 7 на 8.1 и исках да ги питам дали са имали проблеми или всичко е наред.
Има малки проблеми, решими. Има доста неща, които са по-различни, за добро или лошо. Драйверите за 7-ицата са съвместими, ако няма специално написани за 8.1. Като цяло върви по-гладко, на слаб лаптоп LR товареше по-малко на 8.1, в сравнение със 7. При теб, на мощен компютър, едва ли ще усетиш разлика. С малко труд и време може да се приспособи така, че да не се отличава много от Win7.
Аз се върнах на 7-ица, защото просто не можах да свикна с някои от екстрите - например обвързаността на всичко с майкрософтски акаунт. Или пък постоянната работа на харда, дори и когато няма видима причина да се ползва (така и не разбрах от какво е, но на Win7 го няма).
Най-добре е да пробваш, и сам да прецениш дали ти харесва. Ако не - винаги можеш да се върнеш на изпитаната ОС.
|
|