Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Призив за смислени заглавия на темите във форума
Автор: peter73   
Дата:   11-12-14 08:33

Дали е възможно заглавията на темите във форума да са една идея по-малко енигматични и две идеи по-свързани със съдържанието? Доколкото знам тук все още не се печели нищо от брой хитове, така че "интригуващите" заглавия могат да спечелят за автора си единствено заядлив коментар от поредния подлъган от заглавието, че в темата може би става въпрос за нещо, което го интересува.

Много благодаря!

Отговори на това съобщение
 Re: За смислени заглавията не темите във форума
Автор: batsali   
Дата:   11-12-14 08:45

подкрепям

Автор: nyamago   
Дата:   11-12-14 12:01

Влизал съм по грешка в теми с подвеждащо заглавие, но в теми с неразгадаемо заглавие не се хабя да влизам - явно, обаче, има достатъчно любопитни ("Я да видим какво ли пък значи това?")...

Бих определил авторите на неясни или подвеждащи заглавия в две главни групи:

- "Тука е форум, не съм на изпит по литература" - безхаберни и безотговорни автори, които не са се замислили изобщо как би се тълкувало заглавието и не считат за нужно да се замислят. Произлизащите недоразумения не са умишлени, а просто от нехайство и неуважение към читателите (и към себе си).

- "Колко съм остроумен и карам нещастниците да се чудят, ха ха" - те имат уважение към себе си (премного), но също не уважават читателите както предната група (но с различен вид неуважение). Избиват комплекси и получават оргазъм когато се мислят за по-интелигентни от тая паплач - читателя. Недоразумението е съвсем умишлено и почти винаги - успешно.

Един начин да намалеят такива случаи е като ВИНАГИ, всеки им го казва - директно и преди да коментира друго в тмата. Премълчавайки го, ние ги окуражаваме.
[shtrak]

Автор: harvester_vn   
Дата:   11-12-14 12:53

Mission impossible [smilie5]

Автор: satyno   
Дата:   11-12-14 22:48

Авторът счита ли заглавието на темата си смислено?
" За смислени заглавияТА НЕ темите във форума" би трябвало да бъде четено " За смислени заглавия на темите във форума"?
Темите могат да бъдат коригирани, само съдържанието на първия пост не може.

Автор: peter73   
Дата:   11-12-14 23:35

@satyno
Благодаря, че ми обърнахте внимание. На въпроса ви - да, смятам, че дори и с печатна грешка, заглавието на темата ми има смисъл.

Re: Призив за смислени заглавия на темите във форума
Автор: mihalo   
Дата:   12-12-14 02:21

Абе... по-добре е да бъдем толерантни! Клише е (то, затова е и истина), но: "Никой не се е родил научен". Нали на такова отношение се надяваме, когато отидем да се оплачем на лекаря! Пък и, като гледам, не се различаваме от световните тенденции. Ама никак даже ):)) [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »