Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фото-разходка в Лозенската планина
Автор: Краси-Чочева   
Дата:   04-07-14 16:51

Здравейте! Каня ви на фото-разходка в Лозенската планина. Среща пред БЧК в село Долни Лозен, тази неделя от 13:30 ч. Повече подробности ето тук: https://www.facebook.com/events/1434663190144235/

Ще се радвам да се видим там! [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Фото-разходка в Лозенската планина
Автор: bairi100   
Дата:   04-07-14 21:54

Ами ако се загубим?! Хе,приятно излетче![smilie3] До трима учасници се получава супер!Повечето навалица дърпа рязко кефа от разходката надолу[smilie24]

Автор: allyx   
Дата:   05-07-14 01:21

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: ivjordan   
Дата:   05-07-14 01:34

Ми, то нема нищо за снимане в тоя прост баир. Само ако намерите из гората гъбата phallus impudicus ("смрадлива пишка" по нашенски), ама май и мина сезона вече.
Следва да се отбележи, че смрадливата пишка е ядлива в младо състояние и много полезна за сърдечно-съдови заболявания, ама като знам как смърди възрастния екземпляр, никога нема да я хапна.
Друго за снимане в Лозенската планина не съм срещал, а ходя често там.

Автор: bobihot   
Дата:   07-07-14 18:35

Дайте снимки де! :) [beer]

Автор: Краси-Чочева   
Дата:   08-07-14 23:21

Благодаря ви, че се включихте поне тук. :) Другия път да вземете да дойдете вместо само да пишете. Идеята беше маршрута да е по-лесен, за да е подходящо за всички и да дойдат повече хора. Обаче се оказа, че и горската пътека е трудна за някои :) Не, че аз съм голяма планинарка де :))
Може друг път да се уговорим за по-сериозно снимане, като е подходящо времето. Само че то много бързо идва и си отива, точно като днес :)) Трябва бързо да се реагира.
А скоро ще си ходя към Варна. Случайно да има желаещи за там?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »