Автор: IDA
Дата: 27-05-14 17:02
Злобеете ли? Злобейте, злобейте. Беснеете ли? Беснейте, беснейте. Сега ви е паднало. Пък вие и без това друго не умеете.
На всички, които се чудят, защо съм блокирал Ejel, E-mil и Chrisnoch, като например Ecobo, когото много уважавам, предлагам да прочетат първия пост от темата ми, след което и постовете на тези "доброжелатели", а след това, нека си отговорят на въпроса, не биха ли постъпили и те по същия начин, ако бяха на мое място.
И тъй като тук има доста радетели за правото на отговор, ще се възползвам и аз от него с кратък коментар към страстите, които гореспоменатите лица разпалиха около моята скромна личност.
-----------------------------------------------------------------
Е-mil,
С този жалък пасквил по мой адрес, освен че затвърждаваш убеждението ми, че си един най-обикновен форумен трол, красноречиво показваш на всички, че не си и никакъв мъж. Един истински мъж, който уважава себе си и държи на мъжката си чест, никога не би тръгнал да развява по форумите лична кореспонденция, особено когато е изрично уведомен от подателя, че тя е ЛИЧНА. Подобно поведение мога да окачествя единствено като мерзост. То може и да е присъщо на една лигава тийнейджърска кифла, но е абсолютно недопустимо за човек с твоите претенции. Проявяваш неуважение дори към собствената си тема, превъщайки я в трибуна за лични нападки и грозни обиди срещу мен. Къде ти е "другата гледна точка" по въпроса за RAW видеото с ML? Къде са ти фотографиите и филмите, заснети с тази техника? Къде е споделеният ти личен опит, за който специално помолих в темата? Няма ги, нали? Тогава с какви очи имаш наглостта да ми държиш сметка, че съм пуснал тази тема, след като в нея съм посочил направени лично от мен неща, пуснал съм полезни препратки към важна информация, опитвам се да споделям и личен опит и да обсъждам въпроси, за които няма нито дума в предишните теми. И недей да подсмърчаш като разлигавено малко дете, че съм те блокирал. Ето, сега ти предоставям възможността да ме блокираш и ти, за да спиш спокойно. За мен не се притеснявай? Аз дори няма и да разбера, че си ме блокирал, тъй като нямам и ни най-малкото намерение да стъпвам повече в тази тема.
Chrisnoch,
Ами ти бе драги, я се погледни! За 8 години, откакто съм регистриран в този форум, въпреки самочувствието ти на гуру във фотографията и видео заснемането, от теб не съм научил абсолютно нищо полезно, не съм прочел нито един смислен пост, не съм видял нито една красива твоя фотография или видео, нито когато се подвизаваше под прякора Leonik, нито сега. За сметка на това, ми е дошло до гуша от безогледалната ти талибанщина и отвратителния ти просташки навик да се нахвърляш с грозни реплики и обидни квалификации срещу всеки, който се опита да покаже нещо свое, да сподели компетентно мнение или да препрати към такова от други автори. Едва ли има в този форум човек, който да не се е възмутил от теб. И вместо да ревеш, че съм те блокирал, по-добре помисли, дали поведението ти в този форум подхожда на възрастта и претенциите ти.
Админи,
Още ли не сте премахнали опцията "Блокирай потребителя"? Не видяхте ли какво ви е писал Chrisnoch по-горе? Как смеете да го лишавате от свещеното му право да отправвя обидни нападки към всички, които се осмелят да коментират някоя своя фотография, да пуснат своя тема или изкажат мнение различно от неговото, а после да ги нарича "неграмотници" и да ги засипва с най-долни епитети? Не разбрахте ли, че блокирането е "незаконно" и че така вие нарушавате "креативния дух" на тази медия? Що за безобразие? Това тук демокрация ли е или лукова глава? Ама ха! Я да я махате тая опция, че ей сега Chrisnoch наистина ще се "разбеснее" като див нерез и тутакси ще ви покаже, къде зимуват раците! :-)))
Обръщам се и към всички любознателни хора, които са се регистрирали в този форум, за да научат нещо полезно и да подобрят фотографските си умения. Нали видяхте, какво ви писа Е-mil по-горе? Никога не се доверявайте на учените, университетските преподаватели, учителите и на онези знаещи и можещи хора, които искат и все още могат да ви научат на много полезни неща. Тези хора са "надувковци" и "самозвани проповедници", които "нагло ви лъжат" и чието единствено желание е "да ви водят за носа", "тайно мечтаейки да станат харизматични водачи". Затова, стойте далеч от тях! Доверявайте се само и единствено на форумните тролове. Те може и да ви понатрият носа, че с въпросите си се опитвате да "откривате топлата вода", може и да ви зашлевят с някоя и друга обидна дума, но в крайна сметка великодушно ще ви "копипейстнат" някоя крилата фраза директно от Гугъл, че даже ще ви я преведат и на български, за да ви покажат, колко много знаят. А накрая, с широка душа и чиста съвест за изпълнен дълг, ще ви пратят с пълни шепи да черпите знания и умения от "първоизточника" - свещения, велик и всемогъщ ИНТЕРНЕТ.
* * * * *
А пък аз се връщам в моята тема с покана към същите онези любознателни хора, за които писах по-горе, да се вслушат в здравия си разум и ако наистина желаят да научат нещо полезно по тази изключително модерна, актуална и интересна тематика, наречена "RAW видео с Magic Lantern", да се присъединят към другите участници в темата. Там, освен че ще видите и узнаете нови и интересни неща по темата, ще можете да зададете своите въпроси, както и да потърсите компетентно мнение или съвет. Все още в този форум се намират знаещи и добронамерени хора, които ще ви отговорят, без да се притесняват, че гореспоменатите форумни тролове тутакси ще ги залеят с нелепите си словоизлияния. А пък аз ви обещавам, че ще се възползвам от правото си да блокирам всеки, който злонамерено се опитва да спами в темата. Това все пак е форум за фотография и моето желание, както и вашето, надявам се, е да го запазим такъв.
Публикацията е редактирана (27-05-14 17:19)
|
|