Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Хубави и цветни горски поляни около София?
Автор: didive   
Дата:   03-04-14 16:22

Здравейте колеги,
някой би ли казал впечатления за малки и кокетни горски поляни и полянки в района на София?
благодаря предварително[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Хубави и цветни горски поляни около София?
Автор: kvakioh   
Дата:   03-04-14 16:34

Най-близо е Божурище, макар че не знам дали вече има цветя. Някъде 22-25км от центъра максимум е, около язовирче едно, подминава се самото Божурище с конната база и след това няколко км извънградско. През май месец съм ходил няколко пъти за макро, чудесно е. И си носете шалте, ако снимате макро.

Автор: didive   
Дата:   03-04-14 16:49

[smilie24] [smilie24] [smilie24] благодаря за съвета и мястото:)

Автор: marrio31   
Дата:   03-04-14 17:16

И аз да попитам,за градина с цъфнали дървета..череши,вишни,дюли[smile]
пак да е близо до София,сещам се единствено за преди Панчарево

Публикацията е редактирана (03-04-14 17:30)

Автор: ivanov.11   
Дата:   04-04-14 08:54

С автобус 93, 94 или нещо подобно до Железница и после по "пенсионерската" пътека в подножието на Витоша - пейки, полянки, диви цветя... Става и за моделки и не само да ... хъм, такова, на полянката. Отвреме-навреме по пътеката профучава някой ненормалник с планински велосипед, но какво да се прави - няма пълно щастие!

Автор: realnoncho   
Дата:   04-04-14 09:22

Значи тия където са там за "хъм, такова, на полянката" са готини пичове, а тези които карат велосипеди само им пречат, че идват много бъроз преди да се усетят готините [smilie25]

Автор: ivanov.11   
Дата:   04-04-14 15:58

Не бе, те за тия работи се подбират закътани полянки далеч от пътеката. Проблемът е докато ходиш по пътеката, дишаш чистия планински въздух с пълни гърди, любюваш се на природата и изведнъж покрай теб профучават един или повече велосипедисти на една боя разстояние ... Амий не е приятно. Стряскащо е, притеснително. Аз за себе си съм решил, че ха ме е блъснал някой, ха съм го закопал там, да се радва на цветята и борчетата откъм корените. Ама това си е само предположение засега. Досега никой не ме е насмел. Пък и ако ме блъсне, без да падне, не знам как ще го стигна пеша. Обаче някой така като ми изкара ангелите и после като се огледам да си харесам някое местенце с рохкава, песъчлива почва, дето лесно се копае и ми олеква някак си [smilie18]

Иначе нямам нищо против велосипедистите, даже и аз карах по едно време, само да не ме стряскат на пешеходните маршрути [beer]

Автор: cicomanco   
Дата:   04-04-14 21:57

Бонсови полянки! В момента са чуднички!

Автор: krach   
Дата:   06-04-14 12:07

Цъфнали дървета (череши) в момента има в парка Славия

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »