Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна
 Нека се събнеме един друг в 500px!
Автор: xFireSoul   
Дата:   09-03-14 23:20

Давайте си линковете, и след като събнете предишните им пишете лс, за да ви събнат и те (:

Мисля че е добра идея. [smilie25]

http://500px.com/xFireSoul

Отговори на това съобщение
 Re: Нека се събнеме един друг в 500px!
Автор: Pac   
Дата:   09-03-14 23:24

Всеки може да види кой го е последвал (че "събнал" ми е малко странна дума написана на бг) в Activity секцията, аз получавам и мейл по случая, та няма да пропусна никого. Така де, мога да го пропусна, ако хич не ме кефи :D
Aз вече писах в другата тема, но щом тази е пусната специално за случая, ще се разпиша и тук, извинявам се, ако ставам досаден.
http://500px.com/StanislawPac

Автор: isavkov   
Дата:   09-03-14 23:29

http://500px.com/IvanSavkov

ей ме и мене

Автор: vicking   
Дата:   09-03-14 23:39

..и мен

Автор: kadans   
Дата:   09-03-14 23:41

На това сте обърнали фотографията, на цъкане, лайкване и събване.
Вие изобщо не се интересувате от фотография, вие се интересувате да има цъкане и лайкване.

Дата:   10-03-14 00:06

Едното не пречи на другото...

Аз се интересувам от фотография от доста скоро. Гледането на много снимки помага за обособяването на вкус и вероятно в последствие на собствен стил. Цъкането и лайкването на чужда работа позволява да видиш повече неща и да избереш своето. Важна е и обратната връзка за моите снимки. Макар и често пъти лайковете да са форма на върната услуга, все пак тази услуга се връща избирателно. Така се очертава кои от снимките ми са по-въздействащи и един вид съм насърчен да продължавам в тази посока.
Изобщо за хора, които не се занимават професионално с фотография, сиреч не изкарват пари от това, цъкането и лайкването понякога са основна мотивация и фактор за поддържане на интереса към хобито.
Някои от тези хора като понатрупат увереност, ще надрастнат това ниво и ще спрат да се нуждаят от постоянно чуждо одобрение, други вероятно не.
Така или иначе не мисля, че тази схема пречи на някого, или пък е спряла някой истински фотограф. Няма нужда от възмущение по темата. :)

Публикацията е редактирана (10-03-14 00:24)

Автор: io_bs   
Дата:   10-03-14 00:09

моя милост [smile]

Автор: rx   
Дата:   10-03-14 00:15

kadans по-добре лайкване и събване отколкото фотографията като елитарно соц изкуство в което има място само за "връзкари" и хора с пари, които могат да си позволят добро оборудване, плюс лицемерието и мазненето на останалите, за да се въртят край тях белким и те намажат нещо [smilie8] Винаги е имало лайкване - от древната исторяи до сега.

Автор: kadans   
Дата:   10-03-14 00:25

Глупости на търкалета. По времето на соца фотографията беше масова, във всяко училище имаше фотографска лаборатория и кръжок. Правеше се фотография с евтина техника и евтино оборудване. Поне се учеше нещо и се говореше за естетика. Сега си цъкате и си избивате взаимно комплексите, а щом си мислите, че хубава фотография се прави със скъпа техника, сте много много зле.

Автор: vgramatikov   
Дата:   10-03-14 00:30

http://500px.com/VGramatikov

Дата:   10-03-14 00:46

С други думи, едни правят изкуство, други берем like-a (лайка)

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/524419_4143177112069_1402196121_n.jpg

Снимката и идеята за текста под нея са мои авторски отпреди години. :)

Публикацията е редактирана (10-03-14 00:50)

Автор: ecobo   
Дата:   10-03-14 00:53

Ако има глагол "събвам", то заглавието на темата трябва да бъде "Нека се събнем един друг в 500px!", не "събнеме".

Автор: GOSPODIN   
Дата:   10-03-14 01:04

kadans [smilie24]

Автор: Lycan   
Дата:   10-03-14 01:04

Няма такъв глагол от турски ще да е нещо

Дата:   10-03-14 01:07

Да, от турски ще да е то! И "рх" (Ръ - Хъ) в 500рх идва от турското рахат :D

Публикацията е редактирана (10-03-14 01:08)

Дата:   10-03-14 04:35

kadans като гледам плачевното ниво на фотографията в България, не е имало особен кяр от тия кръжоци, мръжоци и комсомолски слабоумия [smilie8] Няколко теми назад бях призовал някой да ми покаже качествена българска фотография от соц време, но засега предизвикателството стои непокътнато [smilie7]

Дата:   10-03-14 05:01

rx, леко неподготвено изказване. Какви комсомолци, какви 5 лева, както и сега хората бяха запалени и мераклии, а клубовете бяха местата, където НАЖИВО се събирахме, показвахме изкопирани снимки, гледахме прожекции на диапозитиви, коментирахме и изобщо имаше някакъв живот, въпреки комунизма. Сега всеки се е скрил зад някакъв полуанонимен ник и подлайва от дупката си и пак се прибира.

Качествена българска фотография имаше и преди 30 години, но не на нивото, та да бъде от световна класа. Точно това исках да кажа, че и до сега няма този талант(и) и човек, който да 'поведе' и събере хората и направи школа от световно ниво.

Автор: тьма   
Дата:   10-03-14 05:53

Лелее, и чуждите сайтове полазихте [smilie21]

Дата:   10-03-14 06:25

GOSPODIN малко по малко се подреждат нещата и то именно благодарение на "лайковете" и "споделянията" - хората вече виждат какво е световното ниво, имат достъп до техниката, и знаят накъде да вървят. [beer] С горното исках да кажа, че не виждам защо трябва да се мрънка и хленчи за техническия и социалния прогрес на човечеството - едно време сме се събирали в мухлясали мази, днес се събираме в Интернет. Утре може да стане така, че повечето живот да минава в някаква виртуална реалност - каквото покаже еволюцията - това ще е.

Автор: marto   
Дата:   10-03-14 06:48

събнеме

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: MauMyHa   
Дата:   10-03-14 08:12

и аз да се включа напишете тук линка

Автор: didesignbg   
Дата:   10-03-14 08:41

Снимайте бе, че то от съебаване очевидно време не остава...

Автор: xFireSoul   
Дата:   10-03-14 08:49

Събнати сте всички до сега.
Очаквах да събнете и да пишете после ама явно само слагате линка..

Автор: sir_sky   
Дата:   10-03-14 08:51

Ето ме и мен: ЦЪК

Дата:   10-03-14 09:17

rx, извинявай но няма как да "лайквам" кадри , само защото са на някой от форума или фейса. С начални упражнения по пресатурирани скучни залези, пухкави котенца и кисели вдървени моми НЕ се прави световна класа, а се чеше его без покритие. Разбира се има и много добри кадри, които заслужават "лайка".

Даже в размирната Украйна мой приятел и един от най - известните съвременни украински фотографи(миналата година спечели наградата на Сони) прави непрекъснато ЖИВИ сбирки със приятели и сподвижници - обсъждат снимки, идеи и изобщо се виждат. Нета не може да запълни по никакъв начин директното общуване.

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »