Автор: s_l
Дата: 27-12-13 11:14
Странно е, но имам три от тях или подобни като тези. Ползвам ги когато имам сцена/интериор и осветителни тела в нея, чиито крушки подменям с тези. В смисъл никога не ги ползвам за основна светлина само за заден план амбиентна. Първо моите които вярвам че са същите но не съм 100% сигурен - могат да се синхронизират с кабел и няма проблеми със съвременни камери. Разбира се вaриране в производството за такива боклуци е възможно, така че не го взимай като гаранция. За мен е проблем бавното зареждане ~ 5+ сек, неточната индикация на зареждането (индикаторът светва, но зареждането продължава още малко), липсата на праг под който да не синхронизира - ако я задействаш преди да е заредила си светка с колкото енергия е акумулирала, много малка светеща площ, flash tube е в рефлектор от компактна светкавица, а разсейвателя е почти безмислен. Няма и пилотно осветление. В смисъл супер тъпи са, но за определени случаи вършат работа. Според мен може да се забавляваш с тях, трабва си малко мисъл и всичко е възможно. Относно Е27 - всяка става, не е необходимо да купуваш специалния държач/фасонка.
|
|