Автор: realnoncho
Дата: 30-11-13 11:08
Видях ЛС от автора първо, копирам и тук отговора, ако друг се интересува.
1. Няма проблем(аз съм с неоригинален преходник даже) работи нормално автофокуса с Canon 100 2.0 USM, 200 2.8L USM и Canon 40 2.8 STM. Фокуса не е толкова бърз като на огледалния обаче.
2. За мен на такава малка камера не и трябва визьор, при определени ситуации е малко неудобно, но в общия случай няма проблем. Освен това снимането с посочване на автофокусна точка на екрана е много удобно.
3. ДА! Една от причините да си взема М - няма такъв малък, светъл, добър и евтин обектив за който да се сещам. Удобно се събира с апарата в джоба на яке. Дори бокето му е приятно. Ето една снимка от тези дни като си слизах от колата - http://www.nonchoiliev.com/wp-content/uploads/2013/11/snow1.jpg
4. Ами само автофокуса не е от най-бързите, другото ми харесва и се надявам скоро да пуснат повече обективи за М, защото досегашните са много добри(смятам скоро да си взема 11-22 IS). Батерията не е много голяма, аз съм поръчал и чакам допълнителни 2 неоригинални.
Цената не е лоша, аз си взех отделно 22 2.0 от чужбина и ми излезе около 200лв. Доста хора си взеха от щатите като имаше промоция по 300$ в щатите и сега някои ги продават.
|
|