Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Подрамкиране на канава в Пловдив?
Автор: sasas   
Дата:   24-09-13 00:33

Извадих си няколко снимки на канава и след като ги занесох в две различни ателиета за рамки, останах доста разочарован и от двете.

Първо, времето за изпълнение на поръчката в едното ателие беше шест дни, а в другото - четири. На това горе-долу съм склонен, въпреки че ми се струва доста дълго (оставих по две снимки и на двете места). Истиснки кофти момента е, че и четирите снимки са супер изподрани в ъглите, а от второто място - не само в ъглите, но и на самите снимки! [smilie9]

Въпроса ми е - къде в Пловдив мога да отида, без да тръпна дали ще си оставят ръцете [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: Подрамкиране на канава в Пловдив?
Автор: джъмбо   
Дата:   24-09-13 09:51

при канавата ако не е гланцова си трябва задължително защитен лак... макар аз да предпочитам и на гланцовата да слагам защитен лак...

а иначе е нормално да ти кажа ръбчетата където е сгъвката да се поохлузят... имам 2-3 изложби на канава и на всички го има това макар да са правени на добри места и лично на мен не ми пречи

за пловдив не знам... за софия има варианти както и за бургас - естетик студио... просто въпрос на куриер

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »