Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Нов фърмуер за Некс6, 5N, 5R
Автор: ZENON   
Дата:   20-09-13 17:13

5N
http://www.sony.bg/support/bg/product/NEX-5N/downloads/FW_NEX5N_V102_WIN

5R
http://www.sony.bg/support/bg/product/NEX-5R/downloads/FW_NEX5R_V102_WIN

6
http://www.sony.bg/support/bg/product/NEX-6/downloads/FW_NEX6_V102_WIN

Възможно е да има и за други модели. Проверете.

Отговори на това съобщение
 Re: Нов фърмуер за Некс6, 5N, 5R
Автор: stav   
Дата:   20-09-13 19:56

Да, има и за NEX7
http://www.sony.bg/support/bg/product/NEX-7/downloads/FW_NEX7_V103_WIN

"Допълнение към системата за управление на АФ за филми". Сложих го, ще видим има ли разлика.

Автор: imitev   
Дата:   20-09-13 23:38

Тия си превеждат текстовете с гугъл транслатора... Смехория [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: hotsnail   
Дата:   21-09-13 10:33

Пише нещо за съвместимост с алфа обективи и нещо за HDMI изхода. Не разбирам чист hdmi ли са пуснали.....дано ама на дали

Автор: simbon4o   
Дата:   21-09-13 11:36

ей няма да пуснат бракетинг за F3... мизерници [smilie5]

Дата:   22-09-13 01:09

Този F3 поддържа ли приложения?

Дата:   22-09-13 09:14

Не май, но съм сигурен, че всичко е въпрос на желание от сони да напишат още едно меню! Много глупаво от тяхна страна да броят 0.3 и 0.7EV стъпките за бракетинг... защо изобщо го има

Автор: hotsnail   
Дата:   22-09-13 09:49

Simbin4o а +/-3 стопа дето ги имам на некса бракет инг ли е или и това не се брои?

Хайде с малоумните тролски изказвания......некъде улево.

Автор: georgioiv   
Дата:   22-09-13 12:27

hostnail: прочети пак вместо да се нахвърляш на всеки - прочети внимателно, провери как е на F3 и пак пиши....[smilie24]

Дата:   22-09-13 13:43

Мдаа чукча не чете [smilie5]. На 5-ците по-добре късно от колкото никога, вече ще си имат бракетинг. Но ние лузърите купили евтините нексове поради ред ненужни за мен екстри като вифи, тъчскриин и т.н. защо да си нямаме бракетинг, айде че дистанционно не мога да имам ок ще го преживея ама за какво ми се подиграват с този бракетинг 0.3EV [smilie5]

Автор: LEONIK   
Дата:   22-09-13 14:45

Трябва да се чете преди покупката, за да няма разочарования след нея. F3 е камера за престарели лелки, не за млади ентусиасти! [smile]

Дата:   22-09-13 17:26

Мен си ми върши работа, за където не върши ще има д7000 [smilie5], а за парите си ф3-ката става. Въпреки това този маркетингов тъпизъм не ме кефи ... мина не мина годона и 3н... нови модели с никакви промени почти и нови цени обаче, много лош подход малко по малко усвояващ се от всички производители.

Автор: джъмбо   
Дата:   22-09-13 18:39

аз затова карам с 6 ца ;) там има всичко дето ми трябва с изключение на едно... ама няма да кажа какво ;)

Автор: toc   
Дата:   22-09-13 20:09

За 5N, няма нов фърмуеър - този е от 05.02.2013 год. [smile]

Дата:   22-09-13 20:32

6-ца ама не ми се дават пари като за як ДСЛР при условие, че в цялата система ми харесва само един обектив и той е 10-18 [smilie5] останалите не ме привличат, затова избрах най-основното като функции в системата, а именно пиикинг, компактно без да е много неудобно(Ф3 е малко по-удобен от 5-ците) и възможността да се слага всякакво стъкло с преходник. Глезотиите като визьор и тъчове, вифита, ... не ме блазнят трябваше ми нещо с което да си ползвам старите ръчнофокусни играчки понеже с никона няма да мога да ги ползвам [smilie5], а последно се оказа че мога и да го ползвам за второ тяло, ако се наложи при репортаж понеже китачето му не е съвсем много зле.

Дата:   22-09-13 22:53

Когато излезне Цайс 16-70... ще ти харесат 2 обектива [smilie5]
Ако пробваш 50/1.8 сигурно и той може да ти пасне, заедно с фиша на Самянг... [smilie7]

джъмбо,
я кажи кво те мъчи, че взе да ми става интересно (без грипа, тва не се брои, че е малко тяло все пак) [smilie7]

Автор: Don_Diego   
Дата:   22-09-13 23:00

менюто го мъчи [smilie5]

Дата:   22-09-13 23:02

Ааа да фиша съм си го заплюл, за 16-70 като му видях размерите и цената - не мерси :) 50 1.8 не е никак лош, но на никона ще имам по-евтин и не по-лош, 35 1.8... никонския е много по-добър като цена пак, а нексовия никак не е подходящ за тялото като размери. Ако имаше една смислена палачинка за некса можеше и за нея да помисля ама нямааа [smilie5]. 10-18 е много добър, ако му падне малко цената ше ми дойде съвсем идеално, тези мм с тези размери и това качество - да много е добре. Та затова системата не ме привлича като основна, иначе да пиикинг, видео, ... чудеса.

Дата:   22-09-13 23:35

Абе и аз си мислех разни лоши неща за рамерите на кексовите обективи, само че колкото и да са големи, нищо не са в сравнение с бурканите от другата с-ма.
Ако Цайса е читав имам усещането, че големия брат ще седи на тъмно в шкафа.

Автор: Simbon4o   
Дата:   23-09-13 10:55

Цайса и да е читав няма да е евтин (слуховете са за 1000евро) а бленда 4.0 предполага ниска цена поне за мен. Така че аз бих предпочел да ползвам този обхват на другата система. Ако беше наистина компактен ок но с тези габарити не съм впечатлен и името цайс не ме впечатлява...
10-18 е съвсем друга работа, няма аналог по размери за обхвата си и оптически е на страхотно ниво, малката резба за филтри компенсира високата цена(много по евтини филтри)... Заслужава си.
Цайса... като повечето модели от последно време с този бранд е прекалено скъп без особено покритие, дори за видео няма да е готин с това 4.0 а размерите му пасват на видеокамерите, за мен е недомислена работа.

Дата:   23-09-13 11:25

Избързваш със заключенията.
За 1000 долара цена на Цайса гледам аз. Ще видя какво ще обадят из родните магазини.
Днес май му е релииз деня.

Публикацията е редактирана (23-09-13 11:26)

Автор: Emoxide   
Дата:   23-09-13 12:17

simbon4o ето го по-добрия бракет от SONY PlayMemories Camera Apps > Bracket Pro

Автор: Simbon4o   
Дата:   23-09-13 13:47

И 1000$ да е това е тъмен некомпактен зуум. За мен е подигравка с потребителското ми мислене и ако ще и да прави невероятни снимки никога не бих го купил.
А за платения бракетинг не ми се коментира даже [smilie5] че само за последните модели... Много явно задължаване на хората да си купват всяка година почти същата камера с нова цена. Лоша тенденция според мен но все тая, фуджи вече все по явно заявяват интерес към пазарния дял на нексовете, надявам се и самсунг да се размърдат както в началото и малко да им дойде акъла на сони.

Дата:   23-09-13 14:13

Samsung тихомълком си правят своите NEX-алтернативи, при това доста добри, ама ценово са доста неадекватни... NX300 = 1500лв. [smilie23]

Дата:   23-09-13 14:28

Автор: Simbon4o
Дата: 23-09-13 13:47

И 1000$ да е това е тъмен некомпактен зуум. За мен е подигравка с потребителското ми мислене и ако ще и да прави невероятни снимки никога не бих го купил.

Съвсем малко по-обемист е от китака, на ширина не е повече от 10-18/4 OSS, по който се захласваш толкова.
Разликата в цената им в BG ще е едва около 350лв.* При този чудесен обхват 16-70мм е около 2 пъти по-пракичен избор за универсален обектив от тъмницата 18-55/3,5-5,6 ОSS [smilie23] , чийто едиствен силен коз е, че идва подарък с апарата. При 70mm/f4.0 дори ще маже фона приятно. Но е факт, че за NEX-5 ще е изрудски голям. Това е премиум китака за ILC-E 7 според мен. На NEX-7R също ще му пасне добре [smile]

* В щатско разликата е само $150 [smilie3]

Публикацията е редактирана (23-09-13 14:42)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Албум преди 6 часа
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: