Автор: stef7
Дата: 14-05-13 23:13
На мен ми по-скоро ми направи впечатление че карираната част от кимоното му - беше цялата в моаре при BMCC , но при 5D моаре тотално липсваше. Направо почвам да се притеснявам, че Канон ще вдигнат цената на 5D Mark III . RAW видео с 12 стопа динамичен диапазон, full frame, кроп режим, практически без моаре и алиасинг, държи добре във високите ИСО, може да прави страхотни снимки и има тонове обективи за него. И тоя RAW си го има още от началото от 5Д Марк 2 отпреди 4 години. Направо не мога да повярвам.
@Rebellious
Между другото не си прав. Кимоното, колана го правят да изглежда с коремче, но ако го видиш с нормални дрехи, ще разбереш, че не е точно така. Инак да има немалко майстори на бойни изкуства с леки коремчета. На изток леко пълното телосложение се приема за желателно и признак на добро здраве и благосъстояние. Сиреч ядеш достатъчно ориз, а не гладуваш. Не се заблуждавай, не са като чичковците в кваталната кръчма Не дай си боже да им попаднеш между юмруците или ръчичките. Разгледай снимки на Masutatsu Oyama в google. Той с един удър е убивал бик. Примерно тук:
http://www.masutatsuoyama.com/
|
|