Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Втори мой филм за войната в Сирия!
Автор: k7   
Дата:   25-04-13 13:12

Войната в Сирия

Отговори на това съобщение
 Re: Втори мой филм за войната в Сирия!
Автор: artkolor   
Дата:   25-04-13 14:38

[smilie24]

Автор: Seifi   
Дата:   25-04-13 23:12

Много добре но това е само едната страна на монетата, защо не споменахте атентатите пред университета и други учреждения където загиват цивилни от бомбите на терористите (Бунтовници наричани от САЩ и другите спонсори на войната)

опитали сте се да загатнете и за другата страна на монетата но явно и вие следвате държавната политика и не искате да ритате срещу ръжена рабираемо е .

Автор: pefoto01   
Дата:   26-04-13 01:25

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: ken   
Дата:   26-04-13 09:24

Много ясно. Безпристрастното отразяване на такива неща е рядко срещано в демократичните държави. Може само да се блее с официалната пропаганда.

Дата:   26-04-13 09:27

Отишъл съм там с хуманитарни организации, а те ходят в бедстващи райони и с тях няма как да припаря до президента и обкръжението му. А и от чисто човешка гледна точка, не разбирам и не оправдавам позицията му, да избива народа си, да управлява с терор, насилие и страх и при положение, че всички искат той да НЕ е на власт, той да продължава да управлява!!! Не искам нищо да пропагандирам. Бях там, видях това положение и тези хора с техните истории.

Автор: BateBorko   
Дата:   26-04-13 09:50

Мисля, че този форум не е за политика.
Позицията на К7 не е обективна,
но той няма да се съгласи с такава оценка.
А това потвърждава написаното и от други преди мен.

Дата:   26-04-13 09:54

Уважение за това че сте били в този размирен район, но няма власт която да е обичана от всички предполагам сте наясно с това.
Ако не сте разбрали целта е не да се помогне на хората а на разпределението на петрола им , да се прекара нов газопровод през Сирия за Европа, да се премахне руската база там . Сирия е идеална изходна точка за нпадение над Иран какво общо имат с това обикновените хора.

Нашия диктатор Бай Тошо го няма , колко самоубийства имаме сега, и колко безработица , Българин става синоним на ЦИГАНИН в Европа заради лицимериетно на Англичани, Германци,Австрийци и Холандци да наричат циганите БЪЛГАРИ!

Знаете ли когато Австрийски Сърбин или Турчин направи престъпление пише винаги че е с турски корени или сръбски , никога не пише Австриец дори и имайки това гражданство. А българските журналисти изменици пишат БЪЛГАРИН ОТКРАДНА половин тон ЖИЦА в ИТАЛИЯ [smilie9]

Да ви имам загриженоста за бедните народи на НАТО! [smilie18]

Кои са всички САЩ, Израел, Франция и Англия и демокрацията КАТАР и Саудитска Арабия.
Знаете ли колко християни и Арменци ще умрат ако дойдат радикалните ислямисти на власт в Сирия [smilie11]

Публикацията е редактирана (26-04-13 10:23)

Дата:   26-04-13 10:52

"Знаете ли колко християни и Арменци ще умрат ако дойдат радикалните ислямисти на власт в Сирия " - не знам колко, но ще са по малко, от избитите от режима!!! А и там войната, не е на религиозна основа, колкото и да се опитват да го изкарат така.

"Знаете ли когато Австрийски Сърбин или Турчин направи престъпление пише винаги че е с турски корени или сръбски , никога не пише Австриец дори и имайки това гражданство. А българските журналисти изменници пишат БЪЛГАРИН ОТКРАДНА половин тон ЖИЦА в ИТАЛИЯ" - тук не те разбрах - когато турчин направи нещо - пишат турчин, сърбина - сърбин, българина - българин. Аз също не обичам циганите, но не мисля, че циганите вършат най - големите престъпления и мизерии, които ни петнят, а българските българи!!! Става на въпрос за, коли, дрога, кредитни карти и тн.

"Сирия е идеална изходна точка за нападение над Иран какво общо имат с това обикновените хора." - "общото" е това, че ги избиват заради чужди интереси, и смятам, че ако Башар ал Асад не е на власт, броят на жертвите ще намалее драстично.
И проблема не е само в Сирия. В Испания си имат ЕТА, в Ирландия - ИРА и тн.

Дата:   26-04-13 11:01

Автор: BateBorko
Дата: 26-04-13 09:50

Мисля, че този форум не е за политика.
Позицията на К7 не е обективна,
но той няма да се съгласи с такава оценка.
А това потвърждава написаното и от други преди мен.

За съжаление или не, премахнаха така наречената "зона", за безразборно говорене тук. Не политиканствам, и най ме дразни и ненавиждам политиката, така че няма какво да кажа за нея. Бях там, с хора които доставят хуманитарни помощи в Сирия. Посетих болници, лагери, видях деца без крака, деца "оцелели" - с пълна парализа след като се попаднали под артилерийски и снайперистски обстрел, деца без бъдеще, деца без родители, деца и много хора без дом, без документи, пари и без да знаят, какво е бъдещето им.

Не съм имал възможност да покажа позицията на режима и президента, не защото искам да го изкарам лошият, а защото не съм имал достъп до него. И въпреки всичко, не смятам, че е прав и че действията му са хуманни и са в тон с века в които живеем!!!

Публикацията е редактирана (26-04-13 11:06)

Автор: chrisnoch   
Дата:   26-04-13 14:58

k7,
БРАВО!!!

Не слушайте тези, които Ви обвиняват в липса на "обективност"! Такова понятие не существува в света на човеците - т.е. субектите. Много е лесно да си "обективен", полегнал на дивана пред телевизора вкъщи!!![smile]

Автор: sauron69   
Дата:   26-04-13 15:21

"Знаете ли колко християни и Арменци ще умрат ако дойдат радикалните ислямисти на власт в Сирия " - не знам колко, но ще са по малко, от избитите от режима!!! А и там войната, не е на религиозна основа, колкото и да се опитват да го изкарат така.

Ами не знам , ама в Ирак вече избитите цивилни след демокрацията са многократно повече, отпреди. А изтезанията в затворите не са спряли [smilie7]

Това ще стане и в Сирия [smilie7]

Дата:   26-04-13 15:39

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   26-04-13 17:45

Автор: Vinsent   
Дата:   26-04-13 20:36

Чисто кинематографически филма е направен грамотно и въздействащо, браво на екипа!
Не визирам политическия момент, политиката и без това ме отвращава!

Seifi, браво за коментара !

На всички е ясно, че ограниченията за българите идват заради циганските шетания из Европа, но никой не го казва! [smilie2]

Автор: h_bio   
Дата:   26-04-13 21:31

Както винаги, за болшинството съфорумци, позицията на големия северен брат е вярната и обективната.

Автор: GhostBuster   
Дата:   26-04-13 22:50

Абсолютно възмутително е, че авторът не следва позицията на ТВ7 и Внешторговбанк. Да се осъди по бързата процедура! [smilie3]

Дата:   27-04-13 13:17

До k7

1.Говорих за ентнически Сърби и Турци имащи Австрийсо гражданство , винаги се натъртва какви корени имат когато сътворят някоя мизерия.

2. За контрола върху пресата ми е ясно , само един безплатен виенски вестник си позволява да пише че българските джебчии във Виена са Роми.

3. Ако Асад си отиде войната ще спре толкова ли сте наивен или искате да вярвате че ще е така (много е романтично).
Свърши ли тази война САЩ, Исраел и верните им кучета ще нападнат Иран, предполагам чрез нови БУНТОВНИЦИ ЗА СВОБОДА, за да не умират тяхни граждани а мюслита наемници. След Кура във Ирак, Виетнам и Корея ползват мюслита наемници за да не се вдига шум при тях.

4.За съжаление убитите деца и от двете страни изглеждат еднакво мъртви и еднакво осакатени.

5. Разбираемо е че да се направи филм и за двете страни в конфликта е много трудно и рисковано и всеки спонсор залага на една от двете страни.

Дата:   27-04-13 19:33

Автор: h_bio   
Дата:   27-04-13 19:43

Абе не ми е ясно едно нещо. наистина ли в този и предишния филм виждате САМО политическа пропаганда и необективност? Не виждате ли съсипани животи и съдби, хора чието минало е загубено и деца, чието бъдеще е в риск?
Наистина ли ислямофобиата може да има такива размери, че някои съфорумци да предпочитат и оправдават диктатура?

Публикацията е редактирана (27-04-13 19:47)

Дата:   29-04-13 08:12

Автор: h_bio
Дата: 27-04-13 19:43

Абе не ми е ясно едно нещо. наистина ли в този и предишния филм виждате САМО политическа пропаганда и необективност? Не виждате ли съсипани животи и съдби, хора чието минало е загубено и деца, чието бъдеще е в риск?
Наистина ли ислямофобиата може да има такива размери, че някои съфорумци да предпочитат и оправдават диктатура?

[smilie24]

Автор: hotsnail   
Дата:   29-04-13 08:28

Не ми е ясно защо русофилите не си признаят че рано или късно Асад ще падне. Проблема е, че всеки ден забавяне докарва повече радикални ислямисти. Най-лошото е че и съседни държави вече са застрашени от ислямистки групировки, които уж се бият в Сирия. Ако го бяха замели Асад за няколко седмици, може би щяха да минат тънко с някое полу ислямистко управление за 3-4 години ама с всеки изминал ден нещата ще стават по-зле - да благодарим на г-н Путин, че обрече региона на 10-ки години граждански войни зарад една военна база, която пак ще изгуби...

Ако руснаците бяха малко помогнали Асад да си тръгне рано и с мир и здраве щеше да е много по-дпбре.

А за глупостите от къде се взимали бунтовници ...няма какво да пиша явно и грам идея нямате за това какво предизвика тая гражданска война. Лее дайте си руските телевизии и повтаряайте пропаганда...

Публикацията е редактирана (29-04-13 08:32)

Автор: Splendente   
Дата:   01-05-13 16:16

На мен пък не ми е ясно колко от вас са снимали на фронтовата линия в горещите точки по света, че давате определения за това какво е "новинар" и как се "организират" "фототуристи" за "пропаганда" ?!? Май забравяме, че дори децата с отнесени от шрапнели глави имат право на живот и да бъдат обичани.
Очевидно съм объркала форума - за фотография ли говорим или за политика? Аман от всезнайковци и хейтъри в тази държава! [smilie23]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »