Автор: vaskoto1
Дата: 10-03-13 11:01
... ще подема една моя отколешна молба.
уважаеми съфорумци.
сега, когато това място е изчистено (донякъде) и далеч по сериозно фокусирано върху фотографията, бих искал да ви отправя една молба.
напомням ви, че това място, поне според моето разбиране (което не е меродавно, но все пак...), е предназаначено за дискусии и най вече за помощ на тема фотография.
така че, моля ви (поне що се касае до моите снимки!), в случай, че снимката ви е грабнала някак, дори и да не сте изключително впечатлени-просто нещо ви е привлякло погледа до степен, да поставите някаква оценка, била тя 1 или 2 точки, драснете поне 2 думи в подкрепа на тази оценка. не искам да зная кой каква оценка ми е сложил! не държа на идентифициране или "мъжество" да застанем зад мнението си. искам единствено критиката, която ми дължите, слагайки оценка на моята снимка. щом сте се спряли и загледали, значи е имало нещо! дори и да сте се загледали колко е гадна тая снимка (един колега искаше да гласува с "отврат")-кажете ми, моля ви!
аз не се боря за точки, не ми дреме за рейтинг! не си качвам снимките тук, за да демонстирирам или доказвам каквото и да било! аз качвам тук снимките си за да ги видя през вашите очи! да ми помогнете с вашите знания и опит да стана по добър!
няколко колеги се прежалиха да напишат критики под мои снимки, за което съм им безкрайно благодарен!
къде е, иначе, смисъла на това място? да се "храниме" и да си мериме пишките ли?
каквато и критика да получа-все е полезна! дори и отрицателната е полезна. само, моля, правете я смислено и обосновано, за да мога да разбера какво съм сгрешил.
благодаря на всички, разбрали точно какво имам предвид!
|
|