Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 избор на фотоапарат
Автор: Eter   
Дата:   10-12-12 11:22

Здравейте бихте ли ми помогнали в избора на компактен апарат? Спряла съм се на
Canon PowerShot SX150 IS
Canon PowerShot SX160 IS
Nikon Coolpix L810
кое от тях да взема за снимане на децата, снимане на екскурзии и малки клипчета?

Отговори на това съобщение
 Re: избор на фотоапарат
Автор: Sky_Knight   
Дата:   10-12-12 11:53

От тези трите, избирай между SX160 и Никончето. Като цяло ще са със сходно качество, затова прецени, кое е по-важно за теб - по-голям зуум (Никон, 26 пъти срещи 16 на Канон) или компактност и по-малко батерии (Канона е с 2 батерии АА, докато Никона е с 4 батерии АА). Другите им гъдели са що-годе сходни.

Ако цената е от значение, вземи Никона. С около 40 лв по-евтин е, че го дават и с калъфче.

http://magazin.photosynthesis.bg/offer/280103000250.html

Даже като се замисля, аз бих взел него, въпреки, че имах SX130, с който доста си попътувахме.

Автор: zahri_emin   
Дата:   11-12-12 09:43

Здравейте почитатели на красивото.Като обикновен човек без талант, професионализъм и компетентност във сферата на автографията искам и аз да запечатвам красивите моменти в живота ми.
Именно за това искам да се включа във въпроса на колегата по- горе със още един модел предшественик на L810 a именно Nikon Coolpix L310.
Знам, че не са рефлекторни- професионални апарати, но смятам, че ще покрие нуждите ми. Интересува ме дали прави като цяло качествени снимки и каква е разликата с по- новия модел от към възможности а не от към технически параметри ,защото тях ги прочетох! Кой си заслужава парите и ще сбъркам ли ако си взема по- стария?
И още нещо, имате ли впечатления от сайта по- долу и дали са коректни ако го поръчам от тях?
Магазина

Ще бъда безкрайно благодарен на всички които помогнат в избора, както на мен така и на колегата по- горе, на който се и извинявам за това,че се натресох в темата му. Но си мисля, че може да е от полза и на него[smilie3]
Още веднъж благодарности към отзовалите се [smilie24]

Автор: realnoncho   
Дата:   11-12-12 15:01

Разликата в цените не си струва за да си вземеш стария.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »