Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
по случай новите проекти, които подготвям на различни места по Света, скоро започвам да пиша месечен бюлетин за пейзажни кадри, за който можете да се запишете на ТОЗИ адрес.
Наградите - двама от вас ще получат подписан принт 20х30 от серията ми от Арктика, с включена доставка до всяка точка на Света!
Бюлетинът ще е на английски, тъй като и финансирането, а и по-голямата част от аудиторията са хора от различни краища на Света - но ще е пълен с фотографии, а техният език е универсален Можете да се отпишете по всяко време, честотата на бюлетина ще бъде 1 път месечно и 3 пъти в разгара на актуален проект, когато съм на път в писането ще се включва и екипът ми.
П.П. Веднъж те засякох в едно заведение и много исках да разменим някоя дума, ама беше награбил една мацка и някак не вървеше да дойда да те питам за снимки и експедиции.