Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 EPSON V700 или V750 PRO
Автор: kefalcho   
Дата:   20-09-12 15:50

Намерих само една тема по въпроса ми и тя е от 2008.
Знам , че има хора , в този форум , които ползват тези модели . Затова моля за отзиви .
От ревютата схванах долу горе основните разлики но питам на практика има ли голяма разлика . Ще се ползва предимно за скан на 35мм и среден формат филм , също рядко за скан и на хартиени копия.

Отговори на това съобщение
 Re: EPSON V700 или V750 PRO
Автор: sirkhann   
Дата:   20-09-12 16:14

На практика няма почти никаква разлика. Моят най-добър савет е да се ориентираш съм истински филмов скенер заради по-добра резолюция и по-добри числа на плътност, т.е. по-добра разработка на детайлите, особено в сенките. [smilie24]

Дата:   20-09-12 16:15

Между другото - можеш да пробваш сканирането във Фотосинтезис на бул. Васил Левски, там имат V750.

Дата:   20-09-12 16:37

sirkham сигурно истински филмов скенер ще даде повече качество но не разполагам с толкова пари за закупуването му[smile] , затова съм се ориентирал към епсоните .
Имам никон лс-30 но ми трябва скенер и за среден формат .

Дата:   20-09-12 17:14

Попрочети малко в този сайт и ще ти светнат някои работи. Тия двата EPSON-а са скъпи. Една Рефлекта на тяхната цена ги пори яко.

http://www.filmscanner.info/en/FilmscannerTestberichte.html

Дата:   20-09-12 20:35

sirkham дай насока , кой модел на рефлекта [smile] Ти кои скенери си ползвал , имаш ли някакви лични впечатления[beer]

Автор: siluet   
Дата:   20-09-12 20:48

Ей тоя май е същия като Reflecta CrystalScan 7200, в северна Америка никой не предлага Reflecta CrystalScan 7200 а този

Pacific Image

Дата:   20-09-12 20:56

siluet мерси но аз търся скенер за среден формат , затова съм се спрял на двата епсона[smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »