Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Печат панорама - съвети
Автор: munich   
Дата:   11-09-12 16:43

Здравейте,

ами искам да си "подаря" една от панорамите ми от Ню Йорк и да си я разпечатам - и после на стената.

Реално говорих с тези от Синтезис /ако имате други препоръки, казвайте/, но там имат хиляди възможности за печат - канава, ПВЦ, МДФ, Ханемюле, и т.н. Затова исках да Ви питам за Вашия опит относно материала и размера. Като цена всичко е между 80-110 лв. на квадрат.

Та какво бихте препоръчали като материал, за да може да се засачи на стена, да вади контраст и добри цветове?

Ще ми препоръчате ли конкретен формат - панорамите са по 60 мегапискела и мисля остри, та попринцип дори фототапет би бил възможен, но на дължина трябва да е максимум 2,00 метра, а на ширина 1 и нещо.

Мерси![beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Печат панорама - съвети
Автор: asahi   
Дата:   11-09-12 19:33

В Синтезиса ще те консултират. Поискай.

Автор: compur   
Дата:   11-09-12 20:45

Пробвай и при Деков, на "металната" хартия.[beer]

Автор: geopal   
Дата:   11-09-12 20:50

аз съм печатал във Вертикал-7 панорами на металик хартия и обикновен фотопечат-широкоформатен, много съм доволен

Автор: Munich   
Дата:   12-09-12 07:39

Благодаря!

Асахи, те хората супер си ме консултираха, просто ми е интересно какъв е вашия опит.

Какво точно представлява това метално платно? Предполагам, че има добро цветопредаване и яркост?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »