Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Спешно- имам проблем
Автор: themqn   
Дата:   15-08-12 14:14

Някой може ли да ми препоръча сервиз за поправка на аналогова техника в Пловдив ? Благодаря.Става въпрос за чужда техника [smilie10]

Отговори на това съобщение
 Re: Спешно- имам проблем
Автор: El_Fuego   
Дата:   15-08-12 14:45

Какво е "аналогова техника"? Пишеща машина? Сметало? Циклостил?...

Автор: kolev68   
Дата:   15-08-12 15:32

Много умно , щом се пише във форум за фотография ясно е че става въпрос за фотоапарат . Цифроваците май забравят че има и друга техника .

Автор: El_Fuego   
Дата:   15-08-12 15:40

За цифроваците не знам, но фотографски грамотните хора използват израза "филмов фотоапарат", а не "аналогов".

Между другото, не е ли крайно време темите за помощ с мързеливи заглавия от сорта на "Помощ", "Спешно", "pls help" и т.н да се трият автоматично от форума?

На ясно формулиран проблем в този форум обикновено бързо и лесно се получава и полезен отговор. На неясни вопли - поне 3 страници спам и гаври.
Виждали сме го неведнъж.

Автор: jrr   
Дата:   15-08-12 15:45

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: kolev68   
Дата:   15-08-12 15:48

А защо една цяла част от базара се нарича аналогова?

Автор: uri64   
Дата:   15-08-12 15:59

El_Fuego написа:

> Между другото, не е ли крайно време
> темите за помощ с мързеливи
> заглавия от сорта на "Помощ",
> "Спешно", "pls help" и т.н да се трият
> автоматично от форума?
>

По скоро е крайно време, когато някой започне да се прави на голям умник в теми за помощ (в които явно се вижда, че автора е притеснен от някакъв проблем) съответните отворко-многознайковци да бъдат бан-вани[smilie24]

Автор: asahi   
Дата:   15-08-12 20:08

Направо ако авторът е притеснен от някакъв проблем да му даваме 2000 лева първа помощ, 50% намаление в B&H, Photosintezis, Photopavilion и безплатна бира.

Автор: pefoto01   
Дата:   15-08-12 20:57

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   15-08-12 22:33

Нищо работа. После още 10 ще го напишат, после още 100 и така се изкривява терминологията. Не вярвам някой от фотографите преди, да кажем, 1990 година, да е знаел, че снима с аналогов фотоапарат. Той и производителят не е знаел. Ама кой е той, че да знае?

Автор: violator   
Дата:   15-08-12 23:26

asahi, [smilie24]

Автор: Uri64   
Дата:   16-08-12 01:41

Умник до умника мила моя майно льо [smilie18]
Много е важно първо да се научи правилната терминология, нищо че човек има някакъв спешен проблем....той да си научи първо дали е бленда или е диафрагма, пък проблемчето ще почака...Най много да го попитаме човека дето не може да се оправи с проблема си "а какво казва да фъкинг мануала?"
А какво пречи първо да му се помогне със съвет и после да се поучава за правилната терминология?
Ама нали е най-лесно да се присмееш на някой[smilie8]
Какви е форумни капацитети раждала, ражда и сега Българска майка юнашка... Какви корифеи[cool]

Автор: pefoto01   
Дата:   16-08-12 02:38

Автор: victory13   
Дата:   16-08-12 08:29

Автор: kolev68
Дата: 15-08-12 15:48

А защо една цяла част от базара се нарича аналогова?

Няма отговор [smilie18]
Но понеже е от Създателите /да се свети Името Им/, може [smilie5]
Ако го употреби обикновен потребител, го изпращат или 90-те, или да си чете ръководството на апарата [smilie18]

Мноо лизане тука настана нещо [cool]

Автор: mikedimit   
Дата:   16-08-12 11:24

Не взимам страна по спора , но бих искал да отбележа, че аналогова се използва не само във фотографията. На запад го въведоха като раделител за техниката преди дигиталната ера. Тръгна от телефоните, а сега го използват за всичко.

Автор: dave   
Дата:   16-08-12 11:24

И от мен един глас за по-смислени заглавия.

Малко хора могат да помогнат за сервиз за лентови тела в Пловдив, колкото и да имат желание. Не им губете времето.

От друга страна някой, който може да помогне ще подмине тема с безсмислено заглавие като текущата [beer]

Автор: kkkolelo   
Дата:   16-08-12 11:56

El_Fuego, asahi [smilie24]

Ами не е необходимо даже да се влиза и в темата при точно заглавие ... После има майстори специализирани в даден проблем ...

Иначе веднага се сещам за лек ... "Дупелак" [smilie3]

Автор: niro   
Дата:   16-08-12 15:43

А като си помисли човек, че наистина е имало и аналогови фотоапарати [smilie25]

Автор: tuizzl   
Дата:   16-08-12 16:50

никакъв ред в темата [cool]

Автор: fotorafi   
Дата:   16-08-12 17:56

Всичко е много просто:Позвъняваш на техника Наско в София.Обясняваш му какъв е апарата и повредата- 0887-360-051.После след уговорката,изпращаш му го с куриер на ЕКОНТ на адрес,София-бул. Дондуков 18. Той го поправя и с куриер на ЕКОНТ с наложен платеж за сумата от поправката ти го изпраща.
Късмет

Автор: qavkata   
Дата:   18-08-12 01:05

Много сте зле повечето. Какво значение има дали е лентов или аналогов? И тъй като само по един термин и по едно просташко отношение си личи кой какъв фотограф е, то само ще кажа, че правилно се е изразил човека. Асахи не знам от какво точно разбираш и с какво точно со вадиш хляба, ама ако те върна 90г надали ще имаш понятие от кквото и да е свързано с фотографията. Тогава аналогова нямаше само защото нямаше цифрова, ама човека задава въпрос 2012 и към днешна дата не виждам къде греши. А и ако само ще се заяждате ще ви питам какъв е този лентов апарат и калва еая лента? За художествена гимнастика ли говорите? Защо сте толкова узлобени бе хора? Чакате само да Ви дадът повод и да се захапите. Какво Ви става нямаъе ли калво да снимате. Минете през студията ми в приморско китен или лозенец и ще ви дам да поснимате малко, че да разберете в същност какво означава професионалист-професия т.е човек, който с това се издържа а не да говори и да стои зад компа и дяла некви колажи и мазни, че да трупа рейтинг. Айде поздрави на, тези които ще съм засегнал.

Дата:   18-08-12 10:13

Озлобен, с О.

През '90-та с един съфорумец направихме първата си изложба. Ч/б, "аналогово" и ръчно копирано.
Първият ми дигитален апарат е от 1998-ма.
От Приморско, Китен и Лозенец доста пари съм спечелил професионално (когато наистина имаше бизнес), точно по твоето определение.

Автор: violator   
Дата:   18-08-12 11:05

[smilie18]

Автор: qavkata   
Дата:   18-08-12 15:41

с О или с У, важното е че си такъв. относно бизнеса по курортите-аз съм тук а теб те няма.
think about it

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »