Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Градовете призраци в Русия
Автор: Myth   
Дата:   07-08-12 01:36

Кадрите са интересни приятно четене и разглеждане ЦЪК

Отговори на това съобщение
 Re: Градовете призраци в Русия
Автор: pefoto01   
Дата:   07-08-12 01:43

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: ivoet   
Дата:   07-08-12 03:10

Зловещо и чак тръпки да го побият човек. Ето и още няколко подобни, също доста интересни и зловещи

Автор: DonBasilio   
Дата:   07-08-12 07:16

Ами то само да тръгнеш по нашата малка страна и ще намериш десетки (а и стотици0 села в това състояние.

Дата:   07-08-12 09:13

Абе селата е по-нормално някак си, ама цели градове, абе вярно като се гледат тия снимки малко е страскащо.

Автор: e-mil   
Дата:   07-08-12 13:09

Ами модерните градове-призраци в Китай? Например Ордос.

Тия строят на едро за стотици хиляди жители - блокове, булеварди, магазини, паметници, предградия... всичко наведнъж. [smile]

Дата:   07-08-12 14:58

Въпроса е, че и след това остават празни, незнам винаги съм се чудил на Китайците за това, ама може би тия пари се превръщат в нещо реално а и отчитат растеж, знам ли и аз, ние тук една улица не можем да направим, ония десетки градове, със всичко от до строят и няма никой по тези градове, шашава работа.

Автор: ElBandido   
Дата:   07-08-12 15:18

ами как да си купят жилище в новия град като взимат 200 долара заплата ?

Дата:   07-08-12 17:26

Не е в това проблема, строящите много добре знаят, че повечето хора там не могат да си позволят да си купят тия жилища, имам чувството че не ги строят за продаване ами за отчитане на дейност или за бъдещо продаване или раздаване, и аз незнам.

Автор: ElBandido   
Дата:   07-08-12 17:42

една държава колкото повече строи толкова повече може да краде, де да знам и аз, ама и тук има подобни неща :) цял квартал в радомир и завода червена могила, на станишев баща му откаде инче има толкова пари :) е от подобни малоумни на пръв поглед неща ама всичко е с цел.

Автор: sirteo   
Дата:   07-08-12 23:49

Тези апартаменти в Радомир ги обитаваха виетнамци, докато Червена могила беше Завод.

Автор: uri64   
Дата:   08-08-12 00:24

Публикацията е редактирана (08-08-12 00:27)

Автор: bobonai   
Дата:   08-08-12 01:36

Строят заради нуждата да се експлоатират богатствата на района и след това "Дим да ги няма!" Другаде се появяват верски конфликти и сблъсъци за да оставят призрачни терени. На места заразяват терените така, че жива твар не може да вирее там. Военните също оставят след себе си пущинаци, след като са потрошили безбожни средства. В Русия имат същия демографски проблем като нашият + алкохолизиране на нацията.
Конюнктура на времето и пазара!

Дата:   08-08-12 01:52

В Русия е ясно, китайците са интерсните, какво ти след това дим да ги няма те изобщо не ги заселват, само виж за какви градове става въпрос, подредени, с подкастрени градинки, огромни булеварди, модерни сгради и изобщо не ги заселват, изобщо не го разбирам. За китайските говоря.

Автор: bobonai   
Дата:   08-08-12 12:22

Подготвят ги за американските емигранти, китайците, след 10 години. Вече става ясно, че за Луната и Марс пазаруването ще намалява :D

Автор: мара   
Дата:   08-08-12 13:39

некой да наснима наште молове днеска, а после, след 10 години - пак. един нашенски мол=китайско село [smilie5]

Автор: SLR   
Дата:   08-08-12 14:42

Представям си го ДианДимов след 10 години емигрант в Китай и новодомец в един такъв мезонет[smilie5]

Автор: dilomski   
Дата:   08-08-12 15:02

Дайте инфо за някакви такива изоставени селца около Бургаско.Търся си живописни местенца за рисуване, писна ми от градската среда.Мерси!

Автор: мара   
Дата:   08-08-12 17:41

странджа

Автор: dilomski   
Дата:   08-08-12 17:50

А нещо като имена на селца или?

Автор: uri64   
Дата:   08-08-12 21:39

Ми в Гугъл се пише "села в Странджа" и "глей кво стаа"...

Автор: lumix   
Дата:   08-08-12 21:53

....тези пустеещи градове в Китай, май ще ги използват ако в някой от населените градове падне ядрена бомба ....това са им "палатковите" лагери! [cool]

Дата:   09-08-12 00:55

Ами то направо такива рабои почва да си мисли човек, че или ги строят в резерев за някое бедствие или очакват голям поток хора да се стичат в Китай, например заради световна война или нещо друго, криза локални конфликти знам ли, другото обяснение е свързано с някакви икономически причини, някъде беше споменто да се отчитало растеж, ама това са милиарди, няма ли в какво да се инвестират, ако щеш в научен напредък, космическа мисия, знам ли. Мног ми е странно. Някакви други идеи?

Автор: prozium   
Дата:   09-08-12 01:07

Сигурно малко по малко ще успеят да ги заселят тия градове. Те китайците все повече стават и се готвят сигурно за бум на някаква средна класа.

Ето един интересен сайт по върпоса - www.stalkersworld.ru

Автор: tuizzl   
Дата:   09-08-12 08:59

Всичко се прави със замисъл няма нищо случайно.
Няма Китай няма Русия.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »