Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 избор на фотоапарат за любител
Автор: AlStyle   
Дата:   03-08-12 15:05

Здравейте... искам да си вземе един фотоапарат. бюджета, който мога да отделя е около 400лв (без значение дали фотото ще е ново или втора употреба). С него ще снимам природа, пейзажи и най-вече животни (това ми е най-важното).Много Ви моля , помогнете ми в избора.Благодаря Ви предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: избор на фотоапарат за любител
Дата:   03-08-12 23:27

никой ли не иска да помогне

Автор: eddcho   
Дата:   03-08-12 23:46

Моето мнение е, че дори и да намериш употребяван DSLR с китов обектив за тази цена ... той ще е амортизиран ... на много кадри и не се знае колко дълго ще можеш да го ползваш. Огледай се за някой от така наречените "турбо сапунери" [smile] ... поне аз това бих направил. Поне ще имаш и видео. Успех с избора [beer]

Автор: pefoto01   
Дата:   04-08-12 03:17

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: aron   
Дата:   04-08-12 08:58

Panasonic FZ45, Panasonic FZ100

Автор: bleki1   
Дата:   04-08-12 10:03

Наскоро купих за подарък един 400Д с китов обектив, филтър, дистанционно за 400 лв. И апарата е като колата-всичко е късмет. Да чукна на дърво-този излезе доста читав.

Дата:   04-08-12 21:20

благодаря ви за отговорите. искам да правя ей такива снимки http://www.facebook.com/media/set/?set=a.109199435835659.23941.100002368107398&type=3 не знам този човек с какво и как е снимал , но искам да постигна този ефект. давайте ми препоръки дори и за обикновени апарати с които мога да постигна това

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »