Автор: detlene
Дата: 24-07-12 18:11
Хаха, разбирам те. Нямам много опит в тая сфера. Един приятел веднъж ме помоли и се встъписах, защото церемонии и после разни пиянски изпъления са ми крайно безинтересни. В крайна сметка ги навих да направим самостоятелна сесия с тях двамата. Отидохме в военния парк имахме около два часа и те общо взето бяха много доволни от резултата. Аз донякъде. Но определено ми беше интересно и полезно, въпреки че жанра не ме привлича.
Направих и няколко кадъра в съвета как подписват и там с роднини. Но те бяха по-скоро за тях, мен ме интерсуваше само сесията. Изрично се бях уговорил, че ръченици в ресторанта няма да снимам. Та общо взето сесията с тях ми беше интересна. Едва ли бих могъл да дам съвет, най-малкото защото не съм проследил целия процес. Гледах много сватбена фотография преди това, опитвах се да се подготвя някак си. Те не бяха много претенциозни и общо взето добре се получи.
Пиша понеже следя работата ти и я харесвам. Може би ще се зарадват повече ако им направиш сесия в стилистиката, в която работиш, отколкото да имат стандартни сватбени кадри. Разбира се зависи какви са хората.
Не знам, за мен когато трябва да снимам нещо, което не ми е интересно, а не мога да откажа, се опитвам да завъртя нещата така, че да ми бъде интересно на мен и когато не е свързано със заплащане в повечето случаи е възможно.
|
|