Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon vs Nikon
Автор: joncy   
Дата:   24-04-12 15:34

Извинявайте за досадната тема но ми трябва мнение от професионалисти [shtrak] коя ти двете оферти да си взема http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&cat=47&product=8585&show=additional
или http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&cat=47&product=9107&show=additional
---от 1 месец се чудя и се мая кой да взема и се спрях на тези двата! [cool] [cool] [cool]

Отговори на това съобщение
 Re: Canon vs Nikon
Автор: ittv   
Дата:   24-04-12 15:38

като гледам Канон-а имат, предлагат 2 обектива + въвеждащ курс по фотография, който ти е безкрайно необходим [shtrak]

Дата:   24-04-12 15:48

И аз така си мислех,но канона ми се струва прекалено ''пластмасов'' и имам чувството ,че като го барна и ще ми се разпадне в ръцете[smilie18] [smilie18]

Автор: ittv   
Дата:   24-04-12 15:54

еми като харесваш никона, кво се намираш на приказка ами не си го взел още, или то сега е модерно да се пита Никон vs. Канон по 19776791469716 пъти на месец във форума, даваш го много "оригинален" на приказки, дано да си така и във фотографията...

Автор: alphatier   
Дата:   24-04-12 16:07

ittv [smilie24]

Автор: kvakioh   
Дата:   24-04-12 16:15

Canon.

Автор: harvester_vn   
Дата:   24-04-12 16:16

И двата са доста пластмасови, но и двата няма да ти се разпаднат в ръцете... на Никона обаче, ще му се разпаднат гумите [smilie21]

Автор: pumabg   
Дата:   24-04-12 16:21

ittv [smilie24]

Автор: mikedimit   
Дата:   24-04-12 16:22

И аз се чудех...доста време.Има няма 2 месеца.И като отидох с намерението да взема Никон...си купих Канон.Никон...няма:-) И приказките, за дислокация на заводите им, и не знам си какво не съм слушал.Просто си взех апарат.Уточнявам-Техномаркет Канон 500д с два китака карта и статив ми излезе 1250лв.Доволен съм.:-)

Публикацията е редактирана (24-04-12 16:27)

Дата:   24-04-12 16:28

Мерси на всички за съветите!

Автор: pefoto01   
Дата:   24-04-12 17:06

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: io_bs   
Дата:   24-04-12 21:27

Ако е D5100, го вземи с 18-105мм.

Автор: atisas3   
Дата:   24-04-12 21:57

ittv [smilie24]

Автор: atrifonov   
Дата:   24-04-12 22:18

Никога не съм се чудил
Никон[smilie24] [smilie24] [smilie24] [cool]

Автор: ivjordan   
Дата:   24-04-12 22:35

Понеже минах през дилемата с марките, да споделя:
Никон са малко по-евтини с изключение на най-ниския сегмент. Същевременно, по общо мнение, Никон са по-добри в обективите от ниския до среден клас.
При това положение, логичният избор е Никон.
Не трябва да се забравя и усещането на апарата в ръцете, а според мен, тук Никон отново са по-добри. Ниските нива Канон-и са много пластмасови и неудобни.
Все пак, въпрос на вкус.
Проблмът с доставките на Никон, от друга страна, е сериозен, така че това е точка за Канон.
Друга, и най-важна точка е, ако имаш възможност да ползваш обективи от някоя от системите на заем.
При това положение, съответната система автоматично печели.
Мисли добре, пробвай апаратите на ръка и твоят сам ще ти легне на ръката.

Автор: ipolit   
Дата:   24-04-12 22:37

То и аз преди време избирах сума време какъв никон с какъв обектив и докат избирах тъстът ми подари 400d. После ми се появиха 7д, 60д, 600д, г9
Иначе още си разглеждам никони и си викам, че като се видя в лев ще си купя.

Автор: tzl   
Дата:   24-04-12 22:55

Мнението е да си купиш техника, която да ти върши работа. Почти всичко по-скъпо върши работа. Снимал съм (по веднъж) както с 5100, така и с 500D (за мен е от класа на 600D) и разлика в "усещането" не видях особена. То много зависи какво ще се снима. Когато човек не знае какво ще снима и средното качество трябва да го задоволява. Ако знае какво ще снима, тогава ще си вземе съответната техника за него.

Дата:   25-04-12 12:08

еми... ще снимам общо взето всичко и сега ми се мерна Д3100 с двата китови 18-55 и 55-200..-какво ще кажете за него?

Автор: to6aro   
Дата:   25-04-12 16:04

И аз преди време бях пред същата дилема. Закупих D5100 с 18-55 китаче и не съжалявам, доволен съм ! Canon-ът тогава не беше с такъв комплект, но този изглежда примамлив. Според мен тази оферта на Canon в момента е по-добрият избор от тази на Nikon....А с тази безкрайна главоблъсканица за избор на марка фотоапарат само ти си решаваш, и двете марки си имат + и - ![smile] [beer]

Автор: Frida   
Дата:   25-04-12 16:32

На каквото почнеш на това продължаваш. Много рядко се случва някой да смени отбора. Това е функция на психиката, а не на техниката.

Автор: pefoto01   
Дата:   25-04-12 16:34

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   26-04-12 13:29

Благодаря на всички и все пак нещо за Д3100 да кажете /или вече е стар/[smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »