Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Интересувам се от техника под наем
Автор: todorovd   
Дата:   30-03-12 11:02

Интересувам се от оферти за техника под наем за снимане на видео с фотоапарат. Става въпрос за всякакъв вид техника от осветление до обективи и различни видове стедикамове. Благодаря предварително очаквам оферти :Д

Отговори на това съобщение
 Re: Интересувам се от техника под наем
Автор: asahi   
Дата:   30-03-12 11:05

За Вълчедръм ли става въпрос или за Девня?

Дата:   30-03-12 11:10

За София :)

Автор: stardriver   
Дата:   30-03-12 11:15

http://www.photopavilion.com/?page=Rental

http://magazin.photosynthesis.bg/tehnika_pod_naem.html

Автор: MauMyHa   
Дата:   30-03-12 11:20

а, някои магазини се интересуват от крадци на техника под наема[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   30-03-12 17:17

Имам в предвид оферти директно от хора. Благодаря все пак :)

Дата:   01-04-12 00:35

Темата се отнася и за контролни монитори, фартове и абсолютно всякакви видове принадлежности, помагащи при снимането на видео дори и инвалидни колички :ДДД ( които се изполвзват за фарт)

Автор: pepi34   
Дата:   01-04-12 01:47

Директно от хора......, защо за по евтино ли? кой ще ти даде техника за няколко бона без да те познава?

Стедикам дават и slideman освен фирма, мисля че са и хора все пак, бил съм в офиса им, животни там не видях[shtrak]

Дата:   01-04-12 05:43

Благодаря за информацията, обаче под "хора" имам в предвид единични лица, а не група, обединена под името "фирма". Така, че се извинявам ако съм обидил някой с предишния си пост, но е хубаво от време на време да се чете, за какво става въпрос в темата :) И все пак благодаря също, че сподели и фирмата, за която говориш :) Хубаво е, че помагаш, а не пречиш :) Иначе предпочитам от хора, защото към фирми, примерно ако искаш да наемеш глайдкам или флайкам има една такса за техник, която е някъде около 50 лева и цената на ден за наем на това нещо ти удря 100... А други фирми от по-горе споменатите от колегата, за обективи, които са доста над стойността на тези неща ги отдават под наем за по 15-20 лева на ден, без техник към тях :))

Автор: pepi34   
Дата:   02-04-12 01:48

Пич, Слайдмена е българския производител на стедито и е пич, наемите са му доколкото знам супер изгодни, устройството е в пъти по качествено от флайкама, не съм чул за такива такси и екстри, може да се договаряш и т.н. Поне му се обади и питай какви са условията. Въпросните 2 фирми по-горе дават обективи за по 10-15лв на ден , какво по изгодно от това? Аз познавам една камара хора дето имат това което търсиш, но без да те познават как мислиш, че ще стане? Ако утре духнеш или счупиш нещо? Те колегите вече един на друг отбягват да дават, незнам как го мислиш. Който си вади хляба с техника не я дава под наем, другото е рентал и е само техника за под наем. Сърдиш се или не, в живота има реални и нереални неща. Аз си търся нещо моделско, 18г, под наем за малко, ама на лична договорка, не от клубче, да не е много ползвано и да е на половин цена. Ама още не съм намерил, щото нема.[beer]

Публикацията е редактирана (02-04-12 01:51)

Автор: nomadsl   
Дата:   03-04-12 10:40

todorovd,

Фотопавилион и Фотосинтезис освен, че предлагат техника под наем, са и фирми вносители на такава. В това си качество, естествено, те я купуват на по-ниска /едрова/ цена и техните оферти за наем ще са по-ниски от подобни на частно лице, което се снабдява с техника по цени на дребно. Никога една индивидуална оферта от отделно лице няма да постигне подобни ниски цени.

Отделно въпросът със застраховките ще стои по-сложно при частни лица и ще ви се налага да блокирате цялата сума на цената на продуктите авансово и да я получавате след връщане на техниката.

Трето - една фирма може да ви предложи голям обем техника накуп и да не се налага да разбивате комплекта на десет /примерно/ наемодателя. Само за документооборота ще изгубите в пъти повече време. Отделно за разходките /по два пъти/ до всичките тези лица.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »