Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 S1,S2 и подводен бокс
Автор: free_will   
Дата:   21-02-12 10:46

Здравейте !
Имам Канон С1 ИС както и С2 ИС , подводен бокс за С1
С1 , спря да снима в смисал снимаше клипове , фокусираше но като направиш снимка и правеше черга , ходи до зентекс и там не се излекува , а малко по късно и матрицата угасна .
Че въпроса ми е :
Някой правил ли е опит да престърже пренаправи този бокс за S2 IS(разликите не са много големи )
И ако има такъв човек да ми дадете кординатите му .
Въпрос 2 има ли вариант все още да се ремонтира трайно тази С1-ца
и трети и последен въпрос има ли изобщо някой който да може да вкара друга камера ако се наложи в тялото на С1 и да се ползва управлението от бутоните на с1 или по друг начин да се направи за да ползвам иначе хубавия подводен бокс .

Благодаря за вниманието !

Отговори на това съобщение
 Re: S1,S2 и подводен бокс
Автор: mitku   
Дата:   21-02-12 14:06

Просто си купи подводна камера и зарежи боксовете. [smilie7]
Аз лично ти препоръчвам Panasonic FT3(европейски модел)/TS3(американски модел). Също става и Sony TX10. Панасоника е малко по-дебел, малко по-тежък, но и по-издръжлив (включително и под вода - до 15м), има и GPS и може всичко да му се управлява под вода... Сони-то е малко по-тънко и по-леко, но и по-малко издръжливо, без GPS и под вода реално почти не може да се управлява заради тъч-скрийна. Другите възможности са им на кантар. Останалите подводни камери отстъпват от тези двете и няма смисъл да ги гледаш. [smile]

Автор: pachok   
Дата:   21-02-12 22:50

За 100лв. мога да ти продам матрица за С1 ИС, дисплейче и всякакви други резервни части

Автор: free_will   
Дата:   22-02-12 08:28

Мерси , но проблема не беше от матрицата
зентекс каза бленда , но и от там не беше маи или комплексен някакъв проблем ,защото и на платката нещо се губили някакви напрежения . В последствия вече загуби и сигнал от матрицата
Но дори и да беше от нея бих взел от тия ремонтираните дето тука се разправя ,че са пуснати иначе пак ще имам апарат за няколко месеца.Ако апарата ти е със сменена матрица може да говорим нещо.

За покупката на нов ... ще ги видя тея които си показал .
Но в момента ми се ще да намеря апарат за тоя бокс
тои издържа до 40 метра и е пробван . Снимаха тука във Варна учебен клип на 25 метра дълбочина с него .
Разликите с С2 наистина не са големи трябва да се среже чохалчето от преде за обектива и малко да се престърже корпуса за да влезе .Бутоните имат малки разминавания .

Автор: mitku   
Дата:   22-02-12 09:22

Е, за такива дълбочини като 25-40м ще си трябва кейс щом се занимаваш сериозно с това. Панасоника е най-издръжлив от водоустойчивите сапунерки, но пак е до 15 метра и явно няма да ти свърши работа. Успех.

Публикацията е редактирана (22-02-12 09:23)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »