Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Видеокамера - каква?
Автор: swan_   
Дата:   15-02-12 17:33

[smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: Видео камера - каква
Дата:   15-02-12 17:37

Дойде време и аз да задам тъп въпрос от позицията на лаик, но няма начин да сме компетентни по всички въпроси. Та понеже не съм снимал видео с камера от 10 години изобщо нямам представа какви са тенденциите в камерите и какви характеристики да гледам. Интересува ме нещо, с което съпругата ми да снима детето като реши. Нещо малко и компактно, което да дава приличен резултат. Засега поне нямам идея да се развивам в тази посока - просто за домашни нужди. Заснеме на неща, които няма как да хвана с камерата, като как куфее на твърда музика, да кажем :)))
Приемам всякакви идеи, съвети, линкове и т.н.

Re: Видеокамера - каква?
Автор: gmir   
Дата:   15-02-12 19:17

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: ilcoin   
Дата:   16-02-12 09:36

И аз съм с подобна дилема.

Приличен резултат е сложно казано. То е като с фото-апаратите. Скъпото е хубаво. Аз лично си мисля, че най-добрия вариант е камера с флаш-памет, да може да сваля клиповете директно и с не чак толкова много екстри, да не товари бюджета и да не шашка Госпожата със сложни менюта и неясни бутони. Аз бих се огледал за нещо в тази ценова категория .

Има и компактни модели, които лесно може да се сложат в малка чанта и да записват веселите моменти. А и не са скъпи, та да се страхува да я мъкне нон-стоп.

Дата:   16-02-12 10:43

ilcoin, благодаря за съвета, но в този ценови диапазон има супер разнообразни модели с разнообразни характеристики. Някои от характеристиките и функциите не знам какво правят. А и не знам различните модели как се справят с функциите, описани като реклама. Това ми е проблемът.
Започвам да се замислям дали да не и купя един фотоапарат с прилично видео и да ударя с един куршум 2 заека. Така и така с моя се затруднява да снима :)
Та в тази връзка ми е интересно да чуя за и против фотокамера с видео срещу видеокамера.

Автор: batzas   
Дата:   16-02-12 11:25

Вземи и един иксус (задължително розов). Малко е уморително за видео, но за сметка на това снимките са дУбри.

Имам и видеокамера и иксус (розов!). Ами 90% от снимането фото/видео е или моя апарат или иксуса. В повечето случаи събира прах камерата.

Ето един розов на промоция :) има и по-скъпи въпрос на избор е.

Автор: ilcoin   
Дата:   16-02-12 14:17

Ами, и аз не им разбирам, затова изхождам от чисто практични съображения, а именно. Камерата да е евтина, да не се набутваме излишно и да не се притесняваме да я носим насам-натам. Да е проста и да се получава готовия продукт бързо (без кепчъри, бръмчащи по цяла нощ компютри и пр. такива неща).

Та, в тази връзка и една сапунерка с видео би свършила работа, но при почти еднаква цена все пак си мисля, че камера ще е по-добре. Иначе, в тубата има семпли обукновенно, та може да се прецени за какво иде реч горе-долу.

Автор: ando   
Дата:   16-02-12 20:25

Ето това сапунерче е с много прилично видео. Аз ще взема такова на сина ми, за да си снима като ходят по екскурзии от училище - евтино и качествено.

Дата:   16-02-12 20:53

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: ando   
Дата:   16-02-12 20:59

gmir, за учене на занаят си има време и място. Ученическите екскурзии не са подходящи за целта.

Дата:   16-02-12 21:18

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »