Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фон за студио
Автор: caracol.Bs   
Дата:   24-01-12 18:32

Здравейте

След като боядисах стените на студиото с бял латекс се получи много добре свежо и светло ... Въпроса ми е ако ми се наложи да снимам в доста по тъмна среда има ли опция да сложа нещо на стените .Мислех си за черни драперии но доста скъпо ще ми излезе .Имам идея да взема няколко фазера те са на размер 2,80Х2 и да боядисам няколко с черна блажна боя мат 15лв е бройката на фазера .и да ги поставям на стените ако искам повече тъмнина.А за истински фон съм си взел хартиен сив фон със стойка,но това е др. тема .Другото хубаво на фазера е ,че може да се рисува отгоре мога да му сменям цвета и да му добавям всякакви ефекти какво ще кажете

Поздрави

Отговори на това съобщение
 Re: Фон за студио
Автор: pivanov   
Дата:   24-01-12 19:17

Според мен фазера ще ти глътне много боя /поне 3 ръце/ и като себестоъност може да настигне драперията. А и помисли когато не ти трябват къде ще ги прибираш тези платна от по близо 6 кв.м.

Автор: caracol.Bs   
Дата:   24-01-12 19:31

И на мен не ми се занимава с фазери но ми искат баси и цифрите за драперия

Автор: HSGeorgiev   
Дата:   24-01-12 19:34

Имам и аз един спомен, за любителско студио боядисано в бяло, което после пребоядисахме в сиво [smile]

Автор: valen_tin   
Дата:   24-01-12 21:05

ами то фазери се продават и цветни ... сиво, черно ...

Автор: GenaDP   
Дата:   24-01-12 22:58

Има евтин черен плат - за хастар (подплата). Освен това не е нужно да се зачернят всички стени, а само тези части, които биха върнали паразитна светлина към обекта...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »