Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 canon eos 600D HDR
Автор: mitko85   
Дата:   20-01-12 08:34

Здравейте! Искам да попитам за canon eos 600D дали прави HDR снимки. И дали прави т.н. клин. И как ви се вижда самият апарат.Бях чел в едно изложение за апарата, че не бил с качествена изработка т.н.Ако някой снима с такъв модел,би ли отбелязъл,за да разгледам снимки направени с него.Ако някой знае няко клип,където се посочват голяма част от функциите да пише.Благодаря

Отговори на това съобщение
 Re: canon eos 600D HDR
Автор: aluethial   
Дата:   20-01-12 09:59

Не е апарат за хора с големи ръце.

Повече информация тук: http://www.dpreview.com/reviews/canoneos600d/

Автор: mitaka33   
Дата:   20-01-12 10:28

Супер си е машинката, засега нямам забележки. С волейболна лапа съм, но добре ми пасва в ръката.Снимки можеш да погледнеш в профила ми.

Автор: vboykov   
Дата:   20-01-12 12:05

Аз съм с 550D, който е същия с разликата че няма въртящ се дисплей и няколко други дребни неща.

HDR не прави директно, но има настройка за HDR bracketing, която ти позволява да правиш три снимки една след друга със съответната разлика в експонацията, която ти задаваш. След това се обработват със софтуер като Photomatix или Photoshop за създаване на HDR.

Възможността за видео е много добра - FullHD с 24/25 или 30 кадъра в секунда, 720p 50/60 кадъра в секунда, както и по-малките 640x480 и 640x480crop (увеличение) с 60 кадъра в секунда. Има доста ръчни настройки и вход за външен микрофон.

Ако искаш разгледай снимките в профила ми, повечето са с 550D, който е със същата матрица и процесор.

Автор: mitko85   
Дата:   20-01-12 18:16

Днес разглеждах сравнение между NIKON D3100 i CANON EOS 600д и до някъде излизат почти равностойни като възможности.Дори NIKONA правил по добри снимки от Д600,както автофокуса т.н. И един вид ако разликата е във въртящия диспей, то не е ли по добре KANONA. Благодаря ви!

Автор: beachboy   
Дата:   20-01-12 18:44

mitko85 доста време (около 2 месеца) се колебаех между Канон 550 и Никон 5100. Четох форуми, гледах клипчета.В края на краищата, след като сравних снимките в този сайт:
http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM
и се спрях на канон... взех си canon 600D и ми харесва.
Ако ще взимаш никон поне да е 5100... все пак фотоапарат не се купува всеки ден. Да поясня, че се занимавам с фотография само от месец и мнението ми не е меродавно.

Автор: asahi   
Дата:   20-01-12 19:17

Митко, нито Канона, нито Никона правят сами добри снимки. Ти ще правиш снимките. Тяхната идейност и изпълнение няма да зависят от фотоапарата. Дори и сега да не мислиш така като задобрееш ще го разбереш.

Чври спецификациите на апаратите, а ако там не намериш отговорът ще трябва да четеш менюалите.

И ХДР е голяма шитня, да знаеш.

Автор: beachboy   
Дата:   21-01-12 22:55

Така е апаратите не правят добри снимки сами, само че някои от тях правят грозните неща да изглеждат красиви... Вчера снимах прането на комшиите на фона на мръсния им заден двор... Нямате представа колко красиво и цветно изглеждаше :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »