Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 PANASONIC DMC-FZ45- МНЕНИЯ ??
Автор: dzatarata   
Дата:   09-12-11 19:04

Искам някой да ми каже да ли знае нещо за тази играчка и какви са мненията Ви. Мерси

Отговори на това съобщение
 Re: PANASONIC DMC-FZ45- МНЕНИЯ ??
Автор: steeens   
Дата:   10-12-11 09:52

Става, ама по добре 100 или 150. 45 е като по-евтина тяхна алтернатива, ако няма да ти трябва бърза серийна снимка или да снимаш от нестандартни положения, ще ти свърши почти същата работа.

Re: PANASONIC DMC-FZ45- МНЕНИЯ ??
Автор: radi_nrj   
Дата:   11-12-11 00:09

Значи има една основна разлика между малките модели FZ45 и новия FZ48 и флагманите FZ100 и FZ150. 45 и 48 са с CCD сензори, а 100 и 150 са с MOS сензори (MOS сензора е по-бърз и шума от него, като че ли по-лесно се бори). Всичките са 1/2.33" сензори и в това отношение новите варианти FZ48 и FZ150 са по-добре защото са с по-малко магапиксели. Така ако ми следиш мисълта излиза, че от всички изброени FZ45 е най-куция вариант защото е с CCD и е 14MP, които на тоя сензор са и много.

Като цяло камерата в цемовия си клас е много добро предложение, но има и по-добри и вече въпроса опира до пари.

Имам FZ100 от почти 2 години и ако трябва пак да избирам компактен супер зуум апарат пак ще е FZ, но тоя път 150.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »