Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 National Geographic с нов брой озаглавен "100те най-добри снимки"
Автор: etto   
Дата:   22-11-11 11:40

Днес на път за работа се загледах на една бутка и видях заглавието..,а на корицата е сложена онази супер известна портретна снимка на онази жена с "пронизващи душата" сини очи.Какво мислите (: като идея ми допада много,ще си взема изданието скоро

Отговори на това съобщение
 Re: National Geographic с нов брой озаглавен "100те най-добри снимки"
Автор: Argazki   
Дата:   22-11-11 12:29

Ами мисля,че идеята е малко изтъркана и се чудят с кво да изкарат малко пари.

Автор: pavl0va   
Дата:   22-11-11 12:39

Преди два дни го прочетох. Честно казано очаквах мнооого повече. Виждала съм снимки публикувани в National Geographic, които буквално ме оставят без думи. Според мен подбора на снимки не е добър, а и информацията към снимките не е систематизирана добре =) Лично мнение... не ме нападайте

Автор: stoychev   
Дата:   22-11-11 13:23

Това издание не е от сега, а от няколко години...

Автор: hemilio   
Дата:   22-11-11 14:03

мда старичко е -аз го имам,има много добри фотоси в него!

Автор: belone   
Дата:   22-11-11 15:13

Какаво не му харесахте на броя не знам или това е поредния начин да омаловажите труда на някой, който е профи в пълния смисъл на думата? Сигурно доста ваши снимки са по кориците на известни списания по ссвета? Разбирачи много, особено в този форум, така че не се учудвам. "Информацията не била добре систематизирана" - колежката Павлова да кандидатства за главен редактор, че току виж я систематизирала подобавъщо [smilie18]

Автор: luboombre   
Дата:   22-11-11 15:32

etto,
не го вземай![smilie23]

Автор: etto   
Дата:   22-11-11 19:13

съгласен съм с белоне до някъде:офтопик: в този форум има и доста сносни профита,които наистина са обективни и пишат само за нещата които знаят..дали е критика или похвала...няма значение,но вече има и прекалено много спамъри(не се обръщам към абсолютно никого) ,които драскат без да знаят..и нещата се размазват и е трудно да се разпознае кой какъв е,освен ако не се изтърси някоя безсмислица ест..Аз си признавам..не съм профи,както можете да забележите и в снимките ми,но имам амбицията да стана.Извинявам се за офтопика..тази тема трябва да бъде разгледана в друга тема :p
оНТОПИК: като ми кажете не си я взимай...не ме убеждавате много да не харча цели пет лева...много са бтв..,но не знам..имам чувството ,че се бъркате,че е старо заради жената на корицата,която е била и на други корици на НГ.Но по добре 5 лв от колкото 60 за книга със снимки,на която кориците са направени от 5см олово колкото да тежат повече..говоря за книги тип "photography inspirations"

Автор: s.lazarov   
Дата:   22-11-11 19:20

Звучи интересно, ще го видя тези дни (-:

Автор: 3DF   
Дата:   22-11-11 19:41

От момента в който преброих 38 страници реклама спрях да купувам това издание. Имам 10 тина броя ако някой го интересуват - подарявам.

Автор: gbrain   
Дата:   22-11-11 20:49

Съгласен съм с pavl0va и аз очаквах повече. Имат по-добри снимки. [smilie24]

3DF, аз пък съм се абонирал специално заради фотографиите в списанието - за да ги гледам на хартия, знам че ги има на сайта им. Харесват ми до 10% от всички фотоси на издание. Не съм доволен от българските фотоси, пълен "батал" са. Изключение прави Александър Иванов, той е добър.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »