Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Първи опит за клип :)
Автор: vale_en   
Дата:   19-11-11 10:53

За първи път ми е , затова бих искал мнения и критика [smile]

http://www.youtube.com/watch?v=DfoO9Tz91XU

Мерси

Отговори на това съобщение
 Re: Първи опит за клип :)
Автор: Sky_Knight   
Дата:   19-11-11 11:21

Какво си се опитал да постигнеш? Преди време правих такива клипчета с видеокамерата и ги забързвах, ей така за да изглежда смешно бавното движение на автомобила из планинските пътища у нас. Ако е просто за опита - да, добре.

Автор: e-mil   
Дата:   19-11-11 11:37

Спокойно можеш да го съкратиш на 15 секунди без да се загуби нещо. [smile]

Автор: dopereach   
Дата:   19-11-11 12:10

Това не ми изглежда на timelapse photography, а на видео леко забързано. За да timelapse ефекта при видео ти трябва undercrank опция за видеото, иначе за да сбиеш 5-6 мин видео в 20-30 сек. започва да дразни окото.

Публикацията е редактирана (19-11-11 12:35)

Дата:   19-11-11 12:17

e-mil- да , накрая може да се съкрати доста...
doperach- ето това исках, да се даде хубава криика, за което мерси. само че въобще не знам какво е underckank и т.н., има още мноооого да уча за клиповете;)

Автор: dampkring   
Дата:   19-11-11 12:20

ето виж моя първи опит, от преди няколко дни
и музиката съм я правил аз:)
http://www.youtube.com/watch?v=k_6viAcngPc

Дата:   19-11-11 12:23

готино е !

Автор: snoopoff   
Дата:   19-11-11 12:29

dampkring [smilie24] мноо е яко [smilie24]

Автор: e-mil   
Дата:   19-11-11 12:51

"да , накрая може да се съкрати доста..."

Не накрая. Имах предвид от 3:19 да стане 0:15. Видеото е монотонно, музиката е монотонна, тръгва отникъде и свършва наникъде (музиката в края е отрязана на половин сричка)... просто нищо не се случва.

Дата:   19-11-11 12:53

това ми беше идеята, като го гледаш просто да не мислиш за нищо, само да си пътуваш...

Автор: Knartist   
Дата:   19-11-11 17:07

[smile] В днешно време така стоят нещата, че ежедневно имаме на разположение хиляди предложения от френдове във фейса и къде ли не да гледаме какво ли не... и имаш нещо от сорта на около 15 - 30 секунди да грабнеш някого, че да реши да го изгледа цялото...
Музиката наистина бая монотонна...
И вярно все едно нищо не се случва... хем иначе на мен си ми е симпатично, щото нали всяка седмица за гъби и карам така...
Ама, да де, по-динамично трябва... вероятно повече редуваници на различни гледни точки - през страничен прозорец, назад и т.н... въпреки че пък ужким в повечето случаи таймлапсовете са предимно от една... може би и още по-забързано... и за този материал - действително и половин минутка му е много... освен ако не беше по-рачнообразно и виждаото се [smilie3] [shtrak] [beer]

Дата:   20-11-11 09:44

Knartist, благодаря за препорълите.
Идеята ми беше точно такава, каквато ти не искаш да бъде - просто сядаш, пускаш си клипа и си гледаш цветовете, пътя и си слушаш монотонната музика...лично мен ме разтоварва много, но хора различни. Въпреки че при мен си е с друга песен, на RHCP и може би аз си му придавам различен смисъл на клипа...за фейса-нямам фейс бЪк и не знам как стоят нещата...
за различните гледни точки- съгласе съм , но съгла си се че аз карам, статива е на пода до шофьорската седалка и го държа с една ръка, а другата си има други задачки по тези завои...примерно да сменя скорости и да въти геврека, примерно [smilie18]
все пак благодаря ти много, ще имам предвид препоръките занапред, както написах, за първи път е [smilie18] [shtrak]

Автор: Knartist   
Дата:   20-11-11 15:06

[smile] Ахааа... абе аз още вчера се присетих за нещо в този дух, който ти си търсил, ама си помислих, че не си търсил баш това [smilie5]
Едно време по някаква немска тв като им свършеше програмата пускаха запис на влак как си се движи... от гледната точка на машиниста... и едва ли не с часове можеше да си го гледаш [smilie8]

Та, явно си зависи и от моментни настроения (в различни части на деня), и от... други нещица [smilie8] [shtrak] [beer]

Дата:   20-11-11 18:56

[smilie18] така е [shtrak] [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »