Автор: jekopj
Дата: 17-10-11 12:05
Има нужда тук от подобни теми със снимки.
Сякаш прекалено се вглеждаме в качеството при подобни туристически пътувания,а това отказва мнозина да споделят видяното от тях и да го споделят с нас.
Естествено е,че когато се сравняват снимки с даден вид обективи /например/ не може да се излезе с кво да е,същото е и при подготовка за изложба или печат,там се търси най-доброто като за пред ценители.
Пиша това,защото преди време пуснах едно репортажче от епизодично посещение в Стария град на Пловдив.Музата ми беше дошла по обед,когато лятното слънце прегаря някъде,а другаде има тежки сенки.Е,накълваха ме за това очевидно пренебрегване на основни правила,но за мен остана удоволствието,че си начесах крастата,а за останалите възможността да се запознаят с архитектурата на Стария град без да се налага да идват до Пловдив.Живея тук и не е проблем да подбера най-добрите условия,но пуста муза...
Друг път пусках снимки от техническия панаир тук и пак някой намираха кусури или в кадрирането или някъде другаде,все несъществени за мен неща що се отнася до подобни снимки с опознавателно значение.
Бързам да кажа,че не съм от хората,които за някакви забележки ще спрат да качват снимки от интересни събития тук.Приканвам и другите към същото.Други мнения са добре дошли.
|
|