Автор: bvsmp
Дата: 17-09-11 11:11
Далеч от мисълта съм да те разколебавам, но ако ще е за видео си вземи една HD флаш видеокамера на СОНИ за 700-1000 при това нова. Не знам какво видео ще снимаш, но в момента в който докоснеш зума и става мазало, да не говорим, че се записва и звука от мотора на обектива. Не се лъжи по неща от рода на 2 в 1. Аз си имам флаш видео камера и макар, че е само 0,8 мегапиксела но с 60х зуум съм много по-доволен и нищо не ме дразни в качеството освен, че е леко мъгляво, но с новите HD видеокамери картинката е повече от добра.
Помисли сериозно преди да купуваш. Когато си купувах D3100 си мислех евентуално да му ползвам и видеото, но след няколко направени клипа се отказвам от него поне на този етап - кристална картинка, НО с ограничен зуум, постоянно търсене на фокуса, записва брум от мотора и никаква стабилизация,а оттам и много трептене. Всичко това липсва при видеокамерите. Между другото докато разглеждах ревюта на видеа в нета ми направи впечатление, че турбосапунерите се справят чудесно с видеото, особено nikon P500 и panasonik fz45.
Публикацията е редактирана (17-09-11 11:17)
|
|