Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Vladimir Putin, Action Man
Автор: soxo   
Дата:   15-09-11 23:16

Малко снимчици на бившия президент на Русия. Избора му на личен фотограф кърти. Повечето в този форум не може да му стъпим на малкия пръст [smilie5]

А ето и линка http://www.theatlantic.com/infocus/2011/09/vladimir-putin-action-man/100147/

Отговори на това съобщение
 Re: Vladimir Putin, Action Man
Автор: borkond   
Дата:   15-09-11 23:41

Като го гледам колко се забавлява и тренира, не мога да разбера кога се занимава със същинската си работа? [smilie5] Имам чувството, че има повече свободно време от принц Чарлз!

Автор: alphatier   
Дата:   15-09-11 23:41

И снимката с най-лошо качество беше нашата,на която му подариха кучето [smilie18]

Автор: milenpi   
Дата:   16-09-11 00:03

Само не разбрах, защо часовника му е на дясната ръка, а не на лявата?[smilie2]

Автор: digitalgab   
Дата:   16-09-11 00:32

Това е обяснението за часовника на дясната ръка:

Как только Путин стал президентом, все сразу обратили внимание на то, что он носит часы на правой руке. Почему? Изучив кучу книг по восточной медицине, мы пришли к выводу, что наш президент знаком с древней китайской системой медитации «Фукури». Согласно ей, на обоих запястьях рук находится область под названием ЦУНЬ-КОУ, которая объединяет три важнейшие энергетические точки, ответственные за здоровье всего организма, - это ЦУНЬ, ГУАНЬ и ЧИ. Они располагаются друг за другом с левой и правой сторон запястья (если смотреть на ладони), вниз от большого пальца. И именно по пульсации (с легким и глубоким нажатием) этих точек можно узнать состояние кишечника, легких, печени, почек, мочевого пузыря, сердца.
Древние медики считали, что именно в области ЦУНЬ-КОУ таится секрет здоровья и успеха в жизни. Когда «пульсы» на запястьях бьются с одинаковой силой, человек бодр, весел, вынослив.
Самой же главной точкой считается ЦУНЬ, потому что она отвечает за работу сердца.
Интересно то, что у мужчин и женщин пульс «пламенного мотора» находится на разных руках: у мужчин - на левом запястье, а у женщин - на правом. По представлениям врачевателей, причина этого феномена в том, что у представителей сильного пола кровь течет от «кончика» сердца в левую сторону, а у слабого - якобы в правую. Отсюда следует важный вывод: если мужчина будет носить часы (не важно, с каким браслетом - из золота, серебра, платины или с ремешком из кожи или кожзаменителя) на левой руке, то это будет мешать нормальной работе его сердца. Женщинам же, к счастью, своей почти врожденной привычки менять не надо.

Автор: klez   
Дата:   16-09-11 01:15

Aбе тоя Canon 1D ми изглежда доста малък в ръцете на тая мацка.... или има големи лапи или не знам

Дата:   16-09-11 01:32

Това за часовника е интересна теория. А дали е вярна?

Дата:   16-09-11 01:36

А за фотографката, какво да ти кажа, бивш модел, тая със сигурност не е под 1,80.

Автор: MauMyHa   
Дата:   16-09-11 07:25

Има много добри кадри. Има и такива които не ми харесва. Тази с овчарката се е изложила[smilie7]

Автор: Alex-dan   
Дата:   16-09-11 07:41

http://static.ibnlive.com/pix/slideshow/06-2011/meet-yana-lapikova/05-yana-lapikova.jpg

Добре е утрото да започва с такива кадри, да [smilie5] [beer]

Автор: finlip   
Дата:   16-09-11 08:01

Да пием за фотографката на путин.
[beer]

Автор: next_time   
Дата:   16-09-11 08:41

Като гледам колко много занимавки си има Путин и намира време дори и показно да ги реализира ми става някак тъжно за мен, че имам 3-4 любими занимания а все нямам време за тях и то при положение че тои тормози цяла държава, а аз няколко човека.

Завидях му ... включително и за фотографката.

Автор: stardriver   
Дата:   16-09-11 08:47

Снимките от линка са сборни и не са само от мацката, тази с кучето е на Олег Попов. [smilie7]

Автор: boink   
Дата:   16-09-11 08:52

Автор: next_time

[smilie5] в.п. просто работи по телефона докато пътува от занимавка до занимавка. пък и извънземните му помагат нали. така че не се стъжнявай.

Автор: digitalgab   
Дата:   16-09-11 09:19

Цепи мрака фотографката, въоръжена и опасна!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »