Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Знае ли някои дали вече братският китайски народ, или други добри хора някои, са произвели и пуснали в обращение по-евтини варианти на батериите за Sony NEX? И ако това добро е вече сторено, как да се възползва човек от него? Всяка информация е добре дошла, умерен спам - също.
Да си кажа и аз - според мене няма смисъл да слагаш читайски бактерии на Сони - въобще не издържат толкова колкото оригиналните. Съотношението е толкова зле, че след последния ми експеримент всичкото видеокамера и фотоапарат е със оригинални /да, по скъпи/ сони бактерии - но си ги купувам от БХФото, щото има супер много фалшификати
Юнаците от Сони не са ли са се усетили като гадините от Панасоник - с поредния ъпдейт на фърмуера наред с някоя и друта благина лекичко да забранят ползването на нефирмени бактерии? За Панасоник G това е обичайна практика...
Zeikos ZE-NPFW50 2200mAh Li-Ion Rechargeable Battery for Sony NP-FW50
Лично си я купих от Amazon.com, ползвам я от около 8-9 мес. и мисля, че по нищо не се различава от оригиналната, даже по характеристики е по лека и "уж" по-мощна.
А и тази марка е наложила се в САЩ, с качествените си продукти(неоригинални).
Успех!
кажете колко горе долу ви кара батерията,аз го имам от два-три дена и забелязвам че бързо яде батерията дори и при изключен апарат пада леко като че ли..ще се взима още една китайска за резерва
Ми аз си поръчах 2бр. за около 20 паунда с пътя края на седмицата ще дойдат и ще споделя мнение - по етикет параметрите като на некса 7.2В гледах че има едни 2 пъти по евтини ма 7.4В (пише 7.2В съвместими), тези дето си ги поръчах пише и фулл декодед чип каквото и да значи.....
Купих си от базара от viliko. Брат ми също си купи от него за GH2 - и двете батерии работят отлично. На Некс5 не правя разлика с оригиналната, като продължителност на живота. За съжаление Некс 5Н не я разпознава като "оригинална"