Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Избор на цифрова камера
Автор: pxdemon   
Дата:   17-08-11 07:26

Здравейте, нов съм в бранша и искам да си купя цифрова видео камера, ще снимам предимно тържества (сватби, балове, кръщенета и т.н.). Искам да Ви помоля за съвет аз се спрях на няколко камери, но не съм сигурен дали ще ми свършат работа. Ето ги и тях:

1.Panasonic AG-HMC80PJ
2.Canon XL 2
3.SONY HXR-MC2000U
4.Sony HVR-HD1000P
5.Sony HDR-FX7E

Това са камерите между които се колебая [smilie11]

Един приятел който е монтажист и работил в Българските телевизии ми предложи 3-тото сони, но мен ме притесняват хард дисковете и паметите, ако стане нещо губя целия файл и тогава не мога да върна нищо, затова съм по-склонен да взема minidv камера. Моля хората които са снимат и още снимат с такива камери да изкажат своето мнение кое е по-добре, на хард диск или памет, или на minidv. Също така ще съм благодарен ако ми помогнете в избора на камерата :) Благодаря предварително :)

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на цифрова камера
Дата:   17-08-11 07:37

Също така искам да попитам за 3-тото сони, тъй като има хард диск и слот за карта памет има ли възможност едновременно да записва и на двете? Така това ще ми бъде като back up и недай си боже стане някакъв гаф ще го има поне на единия от двата носителя :)

Дата:   18-08-11 00:15

Хайде колеги никой ли няма да даде някакво мнение по въпроса? [smilie2]

Автор: tvk75   
Дата:   18-08-11 00:50

въпросното трето сони има SSD твърд диск и може да прави запис и на картата памет

моето мнение е,че подобна комбинация е по-добра от варианта с miniDV

Дата:   18-08-11 01:05

Въпроса ми е по време на снимане може ли да записва едновременно и на двата носителя, за да може при евентуален дефект да мога да си сваля материала поне от единия носител? Ако не може вие как се застраховате от подобен гаф?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »