Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Epson R1800 или Canon 9000 MII + 7D
Автор: rlk   
Дата:   29-07-11 18:53

Имам въпрос към знаещите. В момента имам Епсън принтер, който ползвам рядко и повечето време се мъча да го прочиствам когато ми се наложи да печатам. Печата чудесно или поне на мен ми харесва каквото се получава. Има си СНПМ с пигментни мастила и общо взето евтина хартия си вземам от ибей (50 лист 13х19" за $50) ... може и да не е евтина не съм наясно. Обаче гледам, че в B&H пуснаха Канон-а с намаление и с последващ рибейт при което излиза крайна цена $150. Обаче той не е с пигментни мастила, а и ще трябва да му земам и на него СНМП и т.н. При положение, че печатам сравнително рядко и то за удоволсвие и лична употреба дали си заслужава. Жената ще ме бие евентуално, че вече имам реално три Епсъна като само единия работи , а другите стоят за части (главите им са запушени, а пък то друго не се чупи явно, та за какво ли ги държа изобщо). Та моля да ме побутнете към какво решение да се насоча. А ... и Канона не печата на дискове, дали ще е доста по-добре или не толкова. Помагайте моля.

Отговори на това съобщение
 Re: Epson R1800 или Canon 9000 MII
Автор: ecobo   
Дата:   29-07-11 21:17

Като начало спри да тормозиш принтерите с мастила, които явно не стават [smilie3]

Дата:   29-07-11 21:21

Уж ползвам на OCP мастила. Славят се като хубави и се ползват за презреждане.

Автор: 3DF   
Дата:   29-07-11 21:41

Като ти прочетох първия пост установих, колко
кратко, правилно, точно, без излишни приказки
може да се даде отговор и да бъде затворена една тема:
като ecobo

Дата:   29-07-11 22:14

Не ми се иска темата да се измества към друга насока. Аз съм доволен от мастилата, а и Епсън си го имат този проблем със запушването на дюзите малко или много с малки разлики в това какви са мастилата.

Както и да е, явно не се разбира какво питам. Освен това как да ползвам оригинални мастила, като комплекта касетки е над $90 и немогат да изкарат до никъде еле ако се наложи да пусна почистване. При това положение защо да не си взема нов Канон за някой долар отгоре вместо да "издухам" нов комплект само за проработване и то я стане я не.

Кажете за принтерите нещо по същество, за мастилата не питам. А и офертата си е доста добра като цяло и я има не само в B&H и то за по-дълго или поне докато не им свършат наличностите..

Re: Epson R1800 или Canon 9000 MII + 7D
Дата:   01-08-11 03:21

Дали да не си взема и едно 7Д? Заедно е още по-изгодно, макар че няма да го ползвам най-вероятно и ще се чудя да го махам по-късно. Доста народ са доволни от модела, но има време да се почудя още.

Re: Epson R1800 или Canon 9000 MII + 7D
Автор: chipsy   
Дата:   01-08-11 04:23

Взимай смело! Ако те кефи 7Д-то, де [beer]
Аз имам опит с ip4600 и ip4700, само с мастила от ибей и хартия от Костко. Никакъв проблем със запушване на дюзи, като от година вече съм с оригиналните касетки на ip4700 и съм им ресетвал чипа сигурно 100 пъти

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »