Автор: mitkomitashki
Дата: 27-07-11 23:54
Лично аз от 450D, щях да минавам на 60D, дори си мислех, че са ми го взели, но се оказа, че го е нямало в наличност и сега се сдобих с 7D
Ако изчакаш 3-4 дни ще ти пиша конкретно за това какво мисля за upgrade от 450D към 7D. Трябва да дойде в събота
Иначе лично аз поснимах през това време с DSLR-и кропки от по-висок клас от 450D и смея да твърдя, че кефа няма цена
Иначе сериозно, 60Д примерно има доста по-добър фокус, ИСО, от въртящия екран наистина има полза и т.н. Батерията примерно е брутална и т.н. Отделно олигофрените дето пишат глупости за White баланса на 60Д, мога да ти кажа, че на auto 60Д на лампи и т.н. се справя толкова добре сравнено в 450-ката, че се чудя, как може да съм ползвал толкова време подобно дърво........ И меренето му е по-добро и разни типове казват, че е по-добре взаимодейства с фокуса, та не знам какво се чудиш
Та ако можеш да вземеш нещо с 2 цифри 100% ще е по-добро. Ако намериш пък 60Д в Щатите (ако има наличност) цената му е направо трепач Пък ако е с 1 цифра ще е още по-добро
Публикацията е редактирана (27-07-11 23:56)
|
|