Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фото - Рамки в София?
Автор: mikino   
Дата:   21-07-11 09:11

Здравейте плиятели!

Имам питане, относно рамки за снимки.
Търся нещо евтино и подходящо за изложби с антирефлексно стъкло, семпличко и без кичовини...
На Шипка 6 дерат кожи...
Намерих едно готино студио в Пловдив, но с доставката пак излиза соленко. Някой ако знае някое софийско ателие, ще съм благодарна да сподели!
[thankyou]

Отговори на това съобщение
 Re: Фото - Рамки в София?
Автор: nomadsl   
Дата:   21-07-11 09:38

Аз от години съм пристрастен към алуминиевите рамки на Нилсен /Nielsen/ - прости ортогонални профили, фини и минималистични. Обикновено рамкирам в ателие близо до входа на Южния парк, точно където трамвая завива към пазара. Ателието е от външната част на завоя, на ъгъла. Но, понякога точния тон паспарту не е наличен и се налага то да се купува отделно от друго ателие и да се носи и времето се удвоява.

У нас все още не се използват висококачествени материали, особено за задната част на изделието. Масово се слагат велпапета, вместо фин 3 мм фазер с гумени папили за притискане, както съм рамкирал във Виена, примерно. Лепенките също не са от вида /свали бързо без щети/, а при демонтаж задират и отнемат от повърхността на материята, върху която са положени.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »