Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Ползва ли някой такова чудо на техниката?
Трябва ми надежден синхрон за палене на няколко светки, тоест трябват ми 4-5 синхрона, затова се оглеждам за нещо по-йовтинко. Стабилна работа на 1/250 ми е важно. Това изглежда добре що се отнася до техническите спецификации. Ревютата в Нета обаче са подозрително еднакви...
Като функции е като PocketWizard-a ама като пари е доста евтин което е съмнителното/China/. Ако толкова ти трябва "надежден синхрон" гледай Skyport-овете и Wizard-a .
Синхрона е много солидно изработен. Синхронната скорост е реално постижима(тествал съм го с Canon 40D и 1Ds Mark III). Устройството е с голям обхват(300 метра пряка видимост, въпреки посочената в нета дистанция от 80-100). Може да се ползва и като дистанционен спусък т.е. с повече устройства ще имаш възможност да задействаш камерата от разстояние, а трансийвера закачен на камерата, освен да я задейства ще изпрати сигнала и към закачените на светкавиците синхрони. Сработва в режим на серийно снимане с до 7 кадъра в секунда.
Ако държиш на висока синхронна скорост, надеждност и ниска цена - вземи си cybersync-ове на Пол Бъф. От китайските всичките на 2.4гхц са макс. до 1/250, достатъчно надеждни са, но понякога може да попаднеш на куца бройка. Това горе ми се види твърде скъпо за екстрите, които предлага.
Тези са от същия производител: текст
но на 2.4GHz.
Не са ми отказали или пропуснали кадър. При директна видимост 100-те метра не са им границата.
До 1/250 са безотказни. Стават и за моноблокове. Единственият проблем е, че не мога да командвам мощноста на светките от апарата - всичко е ръчно. (ТТЛ-а работи, но при manual не мога да им сменям мощността от разстояние). За студио, петте крачки не са проблем, но на терен ми се иска да не се мотам напред-назад, по разни причини.
Добре де. Аман от веселяци. Дай им само да се тресат.
ТТЛ-а не работи. Само "събужда" светкавицата ако се изключила. Не съм го ползвал в този режим, а отговорих по книжката.
Пробвах и лъже и аз излъгах. Отивам да си сипя една водка да измия срама.