Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Full HD TEST
Автор: toy   
Дата:   24-06-11 18:36

Споделете при вас върви ли гладко това видео.При мен леко сече и се чудя в камерата ли е проблема или в лаптопа?http://dox.abv.bg/files/dw?a=1cb478a1fb

Отговори на това съобщение
 Re: Full HD TEST
Автор: burnmaster   
Дата:   24-06-11 19:19

И при мен насича.

Автор: AlexHD   
Дата:   24-06-11 19:26

За FullHD видео си трябва добър процесор.
Какви са вашите?

Автор: _koko_   
Дата:   24-06-11 19:39

Доста натоварващо видео. Картата ми е GF 9600GT и без проблем се справя с 1080р HD видео. На този тест обаче ми насича. Изключих хардуерната видео акселерация да видя как ще се справи процесора (C2Duo E8400). Стига 90% натоварване. Но не сече и го плейва гладко.

Автор: badwolf   
Дата:   24-06-11 19:45

При мен си върви екстра на машина с C2D E8200 и Ати 3450. Ако ползвам хардуерното ускорение на Ати-то процесора стои на 1-2%, а GPU-то отива на 30-40%. Със софтуерния декодер обаче Е8200 вижда зор /80-90%/, но все пак върви без да насича. Като се има в предвид обаче битрейта на видеото - 82,6Mbps според Media Info, не знам какъв лаптоп трябва да имаш за да го подкараш.
Според мен си е нормално да сече на лаптоп със софтуерен декодер.
Пробвай да го пуснеш с някой хардуерен декодер ако видеокартата ти има такъв. [beer]

Публикацията е редактирана (24-06-11 19:46)

Автор: AlexHD   
Дата:   24-06-11 19:47

Пробвай също с различни плеъри. Някой са по-оптимизирани.

Автор: burnmaster   
Дата:   24-06-11 19:59

Аз съм с Vaio FW и си върви.....но с засечки.

Автор: toy   
Дата:   24-06-11 20:23

Благодаря за пробите.Значи щом при някои върви гладко самият клип си е наред.Понеже досега разни филми по 30-40ГБ на блуреи не са давали проблем,но явно тук 82Мбпс си казват думата.Аз не знам дали харда може да ги прочете изобщо[smile],а и видеото е някво вградено Ати1250.Просто реших че може самия запис да е повреден,или камерата да е била с бавен носител[beer]

Автор: gmir   
Дата:   24-06-11 21:48

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »